Administrativ medarbejder søges til Heymedia PartnersJob beskrivelse:

Vi søger i en administrativ medarbejder, som skal holde styr på hele vores salgsproces og stå for eksekveringen af denne, samt optimering. Det er en unik mulighed for dig, som er dygtig til at holde struktur og som gerne vil være en del af en vækstvirksomhed. Din opgave bliver at bistå sælgerne med at holde styr på selve produktionen i virksomheden, hvor det handler om et samspil mellem vores mange skribenter, kunder samt medier. Din primære opgave bliver at hjælpe til med den daglige drift og håndtering af ordrer fra vores kunder. Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Håndtering af ordrer
  • Publicere artikler
  • Strømline processer
  • Koordinere arbejdet mellem sælgere, kunder og medier
  • Opfølgning på debitorer
  • Diverse ad hoc-opgaver


Stillingen er fuld tid, med mulighed for 30 timer også.

Om dig:
Du er formentlig stærk på struktur og har lyst til at være med til at udvikle på virksomheden. Du er ansvarsfuld og ambitiøs. Den person vi søger, skal være selvdreven og have en ærgerrig tilgang til det at stå for alt det administrative i en salgsproces. Der er ikke krav til uddannelsesniveauet, men det kræves derimod, at du har lyst til at lære og tage ansvar for opgaverne samt har et godt kendskab til sheets/excel. Som person er du ambitiøs, fleksibel og parat til at yde en passioneret indsats og bidrage aktivt i de daglige opgaver og vækst for virksomheden.

Om Heymedia Partners:
Heymedia Partners er en del af Heymate, som er et mediehus beliggende i hjertet af Aarhus, som skaber og investerer i succesfulde digitale forretninger. På små tre år har Heymate skabt en forretning med 100 websites, to millioner brugere hver måned og 60 medarbejdere fordelt på selskaberne: Heymate ApS, Heymedia ApS, Hey forsikringsformidling ApS, Heymedia Partners ApS, Trademate ApS og Admill ApS og Vores Mediehus ApS

Kulturen er præget af ambitionen om at ’vækste i vildskab, men aldrig blive store’ kombineret med tilgangen ’eksekvering For The Win’ og en mentalitet, der bygger på ’en for alle, alle for en’. Der er en enorm fleksibilitet hos Heymate, og der tilbydes masser af sociale aktiviteter som sportslige events og festlige arrangementer.


Lyder det som noget for dig?
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi behandler ansøgningerne løbende. Løn er efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen kan Direktør Nicolai Klausen kontaktes på e-mail: nk@heymediapartners.com eller på mobil 20479240
Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Heymedia Partners
, 8000
Kr. /Timen
30-37 Pr. uge
Nicolai Klausen
nk@heymediapartners.com
20479240
Tilføjet: 11/10/2020
Tilbage..