midtVask søger nye dygtige kolleger til Danmarks bedste studiejob

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:


 


”Drømmer du om et kanon studiejob og er du servicemindet, effektiv og drives du af at skabe resultater sammen med andre, så finder du ikke et bedre studiejob. Du vil være med til at levere den vigtige senge- og hjælpemiddelservice, der får Aarhus Universitetshospital til at fungere”


 


Vi har opgaverne og udfordringerne og har brug for dig
Når alle Aarhus Hospitaler samles til Danmarks største arbejdsplads på Skejby, får vi brug for nye dygtige kolleger til at hjælpe os med at levere samme gode service i weekenderne.  • Er det dig vi leder efter? Og kan du se dig selv arbejde hos en af Danmarks bedste arbejdspladser – midtVask?


Et indblik i dit nye studiejob


Efter en afprøvning i vores vaskeriafdeling på Nørrebrogade, vil du igennem en grundig oplæring, blive klædt på til at være helt ude i frontlinjen blandt hospitalets sundhedspersonale, hvor du har ansvaret for at de har præcis de senge og hjælpemidler, de har brug for, på præcis det tidspunkt de skal bruge dem.


Mere konkret består arbejdet i at du og dine kolleger i teamet, servicerer dvs. leverer og henter senge og hjælpemidler, som i rengør, efterser og opreder  enten ude på huset eller i vores senge- og hjælpemiddelcentraler.


Gennem dette samarbejde, med en bred vifte af sundhedspersonale og kolleger med vidt forskellige baggrunde, får du et unikt indblik i både service, hospitalsverdenen og en produktionsvirksomhed, der uanset om du vil videreuddanne dig indenfor nogle af disse felter eller ej, vil give nogle brugbare kompetencer at have i dit videre jobliv.


Faste vagter og garanterede timer


Faste vagter af 7 timers længde og garanterede minimumstimer månedligt gør det nemt for dig at planlægge og strukturere din tid og sikrer dig samtidigt en stabil indtægt.


Som udgangspunkt søger vi medarbejdere, der fast hver anden weekend (både lørdag og søndag) arbejder enten 7.00-14.00 eller 14.00-21.00. Der vil være mulighed for ekstra timer i friweekender og på hverdage, samt i skoleferier såfremt du er interesseret.


”Har du naturligt højt arbejdstempo, et godt overblik og en serviceorienteret og social indstilling – så kan vi lære dig resten. Du bliver omringet af erfarne ledere og kollegaer, der støtter op om dig - ligesom vi hjælper hinanden.” Fortæller chef for midtVask Pernille Lundvang.


Arbejdsmiljø i top


Vi er blevet kåret til Danmarks bedste og mest effektive vaskeri og servicevirksomhed fordi vi også har et arbejdsmiljø i særklasse. Det indbefatter alt fra betalte pauser, holdtræning + træningsrum, egen fysioterapeut, fællesspisninger, massage- og sundhedsordning, vores  sociale arrangementer hvor ikke mindst fester er mindeværdige. Som studiejobber på midtVask håber vi også at du engagerer og involverer dig.


Er det lige dig, vi leder efter?                                                                                                     • Vi forestiller os, at du har et studie ved siden af dette job

  • Du har overblik, og er struktureret og kan arbejde selvstændigt

  • Du er smilende, socialt anlagt og forstår vigtigheden af at være servicemindet og præsentabel

  • Du har et højt naturligt arbejdstempo

  • Du skal kunne tale, læse og skrive dansk.

  • Du er mindst 18 år gammel


Som person er du empatisk, og du begår dig nemt blandt mange forskellige mennesker. Desuden tror du på fælleskabet, ligesom du har situationsfornemmelse, social intelligens og forstår at bruge andres kompetencer til at skabe fælles resultater.                                     


Hertil er det vigtigt, at du er handlekraftig, har vilje og vedholdenhed for det, du laver. Herudover er du åben, ærlig og bidrager til at videreudvikle vores gode arbejdsmiljø.


Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af midtVask. Vi glæder os til at høre fra dig.” slutter Pernille Lundvang


 


Er du interesseret?


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Serviceleder Søren Holt Jensen på tlf. 21679710. Ansøg online via linket i annoncen (du skal vedlægge ansøgning og evt. et kort CV). Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag. Som en del af ansættelsesforløbet og for at sikre vi får de rette nye kolleger ansat, skal alle nye læres op i vaskeridelen af vores virksomhed, hvilket vil foregå på Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C.  


Om midtVask


midtVask er en stor servicevirksomhed, ejet af Region Midtjylland. Vi har Danmarks største hospitalsvaskeri og vi leverer linnedservice, uniformsservice, garderobeskabsservice og hjælpemiddelservice til hospitalerne i Region Midtjylland. Vor eksistensberettigelse er afhængig af, at vi udvikler effektive servicer, produkter og arbejdsgange til vores kunder, og medvirker til at sikre den bedste patientbehandling for pengene. midtVask har gennem en årrække indtaget positionen, som Danmarks mest effektive sygehusvaskeri og vi har vundet mange priser på flere områder bl.a. mangfoldighed, arbejdsmiljø, effektivitet mv. Dette fordi vi har de dygtigste, de vildeste og mest engagerede medarbejdere, og fordi der er kort fra strategi til handling. Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

midtVask
Nørrebrogade 44, , 8000 Aarhus C
Kr. /Timen
Pr. uge
Søren Holt Jensen
https://rm.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=706386ff-933b-454f-b301-3d22a97f089e
21679710
Tilføjet: 05-03-2018
Tilbage..