Bachelor software/svagstrøm

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
FLUISENSE ApS
Fluisense er en Medical Device udviklingsvirksomhed der ligger i Allerød.
Vi er på vej mod Clinical trial og CE mærkning af vores produkt og i den forbindelse skal vi have en dygtig studentermedhjælper med bestået Bachelor til supportere udviklingen på softwaresiden.

Programmering i C#
Din overordnede opgave vil være udvikling, tilretning og test af produktionssoftware og testsystemer styret fra PC. Testsystemerne bruges i forbindelse med produktion og kvalitetssikring af vores produkt.
Endvidere har vi brug for at få udviklet en parser til de-coding af filer.
Alt efter dine evner – vil der helt sikkert støde andre ting til efterhånden.Det vil være et plus hvis du har interesse for embedded systemer.


For at arbejde i en medical device virksomhed, er det uhyre vigtigt at du har en struktureret og disciplineret arbejdsstil. Vi arbejder med en meget høj kvalitet og og en meget høj dokumentationsgrad, så det er nødvendigt at det falder dig naturligt at dokumentere dit arbejde. Vi arbejder i henhold til ISO13485 i alt hvad vi gør.

Koncernsproget i Fluisense er engelsk, så det er en nødvendighed at du kan kommunikere på højt fagligt niveau både mundtligt og skriftligt.

Hvis du har interesse i denne stilling, så send et kort skriv om dig og dine evner til Ditte Maymann dm@fluisense.com.

Med beliggenhed i Allerød, nord for København, har Fluisense siden 2010 arbejdet målrettet på udviklingen af en helt ny og unik patenteret teknologi til brug ved blodprøvetagning. Fluispotter® er en fuldautomatisk enhed, der gør det muligt at opsamle serier af blodprøver over flere timer uden at påføre patienten unødig stress og uden brug for indblanding fra personale.

Med urokkeligt engagement og passion for bedre løsninger, høj kvalitet og nytænkning arbejder vores team målrettet på at gøre forløbet bedre for både patienter og personale i sundhedsvæsenet. Vi er drevet af høj kvalitet og en stærk tro på at kunne gøre en forskel. Hos Fluisense arbejder vi i henhold til ISO13485 på at få vores patenterede løsninger CE godkendt og klar til markedet. For mere information besøg http://www.fluisense.com


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Fluisense
Gydevang 20A, 3450
i hht IDA´s studiesats Kr. /Timen
7 Pr. uge
Ditte Maymann
dm@fluisense.com
21120570
Tilføjet: 11-09-2017
Tilbage..