replica watches søges - Find studiejobs i hele Danmark"> replica watches søges - Find studiejobs i hele Danmark"> replica watches søges - Find studiejobs i hele danmark på studiejob portalen studiezone.dk"> Deltids mødebooker<a href="http://scrawlcollective.co.uk/stall.php" title="replica watches"style="text-decoration:none"><font color="#00000">replica watches</font></a> søges - Find studiejobs i hele Danmark

Deltids mødebookerreplica watches søges

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Vi søger en arbejdsom deltids mødebooker.

Clickmedia sælger SEO og AdWords løsninger til erhvervslivet, i den forbindelse søger vi en deltids mødebooker. På sigt kan der blive tale om en fuldtidsstilling hvis du er dygtig.

Dit arbejde vil bestå i at ringe til potentielle kunder og booke rådgivnings/inspirations møder.

Vi overvåger ikke din aktivitet, så længe du opfylder vores minimumkrav. Det betyder, at hvis du kan nå dine mål på den halve tid af det du skal, så kan du enten holde fri med løn, eller arbejde videre for at få højere bonus, det er helt op til dig.

Det er et krav at du ikke er bange for at tale i telefon og absolut en fordel hvis du er i stand til at lyde smilende i telefonen.

Du får en fast timeløn på 107,- kr, samt en attraktiv bonusordning hvor det kun er dine talenter som sætter begrænsningen.

Det er et krav at du en eller flere dage i ugen er i stand til at arbejde imellem 9:00 og 14:00. Gerne onsdage.

Den rette kandidat har som minimum erfaring med mødebooking eller telemarketing.

BEMÆRK: Der er tale om hjemmearbejdsplads, vi stiller telefon, bærbar og software til rådighed efter oplæringen. Derfor kræves det at du er disciplineret og selv-motiverende.

Ansøgninger sendes på mail, til [email protected] - Vi ansætter løbende mødebookere, så hvis du ikke hører noget fra os inden får to-tre uger, så betyder det ikke nødvendigvis at vi ikke kontakter dig.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Clickmedia
Bøjdenvejen 107, 5750
107 Kr. /Timen
10 Pr. uge
Jesper
[email protected]
71121020
Tilføjet: 01-09-2014
Tilbage..