replica watches udarbejdelse af indhold stort dansk online jagtmagasin og fiskemagasin. - Find studiejobs i hele Danmark"> replica watches udarbejdelse af indhold stort dansk online jagtmagasin og fiskemagasin. - Find studiejobs i hele Danmark"> replica watches udarbejdelse af indhold stort dansk online jagtmagasin og fiskemagasin. - Find studiejobs i hele danmark på studiejob portalen studiezone.dk"> Freelance skribent/tekstforfatter søges til<a href="http://harlech.ac.uk/en/self.php?myu=men.html" title="replica watches"style="text-decoration:none"><font color="#00000">replica watches</font></a> udarbejdelse af indhold stort dansk online jagtmagasin og fiskemagasin. - Find studiejobs i hele Danmark

Freelance skribent/tekstforfatter søges tilreplica watches udarbejdelse af indhold stort dansk online jagtmagasin og fiskemagasin.

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Det vil dreje sig om udfærdigelse af 5-7 mindre ugentlige artikler på ca.200 - 300 ord per artikel. Artiklerne basere sig på lokalstof, som skal "krydres" med mere viden, i den udstrækning det er muligt. Mere replica watches dybegående artikler om vildtarter, fiskearter, jagt- og fisketemaer og lign. skal også udarbejdes. Disse artikler vil være i størrelsesordenen af 1.000 ord. Omfang aftales nærmere.

Det er et krav at du har jagttegn og grundlæggende viden om replica watches jagt og fiskeri. Ellers kræves der ikke yderligere viden om de pågældende emner på forhånd. Du skal brænde for at skrive tekster og kunne formulere dig på dansk. Det er ikke et krav, at du erfaring med tekst forfatning.

Det er essentielt at du har en evne til hurtigt at sætte dig ind i nyt stof samt formidle det mest væsentlige videre med dine egne ord. Du skal forvente at bruge 1 time pr. tekster á ca. 300 ord inkl. supplerende research! Som dog ikke vil være omfattende til de mindre artikler. Du vil få leveret referencemateriale til alle opgaver.

Teksterne du skal skrive vil være sprogligt simple og skal kunne forstås af et almindeligt publikum. Hovedsagen er at du kan formidle intelligent og relevant information på en effektiv facon, samt at teksterne er vel skrevet og relevante.

Om dig

- Du har brænder for at skrive tekster.
- Du er journalists studerende eller tilsvarende.
- Du har jagttegn.-
- Du er et outdoor mennesker med interesse for naturen og vildtet.
- Du kan overholde deadlines.
- Du er pålidelig og har sans for kvalitet.
- Det er væsentligt at du har begreb om god skrive praksis på nettet.

Tidsmæssigt er jobbet meget fleksibelt. Du bestemmer selv dine timer, men vi forventer at du har mulighed for at bruge mindst 7 timer pr. uge - i visse perioder vil det være en fordel hvis du har mere tid til rådighed, når der skal skrives større artikler. Opgaverne varierer i omfang, og der kan gå kortere eller længere tid mellem nye opgaver.

Arbejdet vil foregå fra din egen bopæl uanset hvor i landet du befinder dig. Du skal have Internetforbindelse og egen computer, og vi kommunikere på mail, telefon og Skype.

Opgaver aflønnes i forhold til omfang og kvalifikationer. Opstart med det samme.

Spørgsmål kan sendes til “[email protected]” mærket med “Freelance skribent søges”

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på “[email protected]


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Outdoor Ezine
, 4000
Kr. /Timen
7 Pr. uge
Nikolaj Brandt
[email protected]

Tilføjet: 11-08-2014
Tilbage..