Studiemedarbejder søges til udvikling af Ejendomsstatistik

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Lokalebasen.dk A/S er en ung internetportal, der formidler kontakten mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere via sitet www.lokalebasen.dk.
Derudover driver vi sitet www.ejendomsstatistik.dk, hvor vi leverer data og statistik vedrørende erhvervslejemål i Danmark. Vi skal i gang med at videreudvikle Ejendomsstatistik.dk – og til det søger vi en selvstændig og dygtig studiemedarbejder.

Jobbet: Du vil indgå i et ungt team med 7 programmører, som du kan sparre med, men stillingen kræver en stor grad af selvstændighed. En grundlæggende forståelse for programmering vil være en fordel, men det er ikke et krav.
Du vil skulle stå for udviklingen samt videreudviklingen af vores interne modeller. Det er dig, der er eksperten på området – og det er dig, der bliver ansvarlig for udviklingen. Udover sparringen med vores programmører, vil det også være dig, der er bindeleddet mellem Ejendomsstatistik.dk og vores eksterne samarbejdspartnere, herunder KU (afdeling).
Vi anvender ’R’.

Kvalifikationer: Vi forestiller os, du er på sidste del af din bachelor eller allerede i gang med din kandidatuddannelse og er i gang med at specialisere dig indenfor økonometri eller statistik.
Det vil være en fordel, du har et dybdegående kendskab til regressionsanalyse, fixed og random effect model, hedonisk ejendomsanalyse og panel data.

Arbejdsvilkår: Arbejdstiden vil være et sted mellem 5-15 timer om ugen.
Vi holder til i behagelige omgivelser på Strandvejen 171 i Hellerup, hvor vi sidder 20 medarbejdere. Der er mulighed for frokostordning.

Kontakt: For yderligere oplysninger kontakt Thomas Ringling; tlf.: 6169 9351 eller mail til [email protected].
Ansøgning sendes pr. mail til [email protected] snarest muligt.




Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Lokalebasen.dk A/S
Strandvejen 171, 2900
125 Kr. /Timen
5-15 Pr. uge
Thomas Ringling
[email protected]
6169 9351
Tilføjet: 15-01-2014
Tilbage..