Engagerede udviklere søges til Odense-start-up

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
2-3 studerende søges til ansættelse hos nfrmtn til udvikling af eeTask, en super-ambitiøs nystartet international web-platform med en helt unik tilgang til opgavestyring. nfrmtn er oprettet med formålet at hjælpe folk og eeTask er det første skud på stammen i den vision. eeTask har været under udvikling i 2 år og er idag i en lukket beta.

Vi ansætter på andre præmisser end gammeldags firmaer. Dine opgaver ligger indenfor design og programmering af forskellig funktionalitet på eeTask.com men det vigtigste er, at du personligt passer ind i nfrmtn-kulturen. Vi søger derfor studerende som...
▪ Hjælper andre, inkl. gamle damer som skal over vejen
▪ Har høj integritet og giver sig 120% i alt hvad de gør
▪ Er hurtige til at lære sig selv nye ting
▪ Elsker at løse komplekse problemer, gerne perfekt

Hvad du kommer til at arbejde med afhænger af dine kompetencer indenfor de teknologier eeTask bygges på (PHP, JavaScript (jQuery), HTML/CSS, MySQL, Android-udvikling, iPhone-udvikling). Dine dine opgaver kunne for eksempel være…
▪ Tilføjelse af funktionalitet i eeTask-framework'et/vores unikke UI
▪ Udvikling af vore kommende telefon-apps fra bunden
▪ Udvidelse af databasestrukturens relationer til at kunne håndtere nye objekter
▪ Tilpasning af vores API med nye request-typer

Hvis du kan genkende dig selv i (det meste af) ovenstående, så skriv! Vi vil meget gerne have dig med på turen, som starter nu.

Arbejdet foregår primært hjemmefra og du planlægger selv din arbejdstid. Det meste bør vi kunne klare over mail men en gang imellem mødes vi face-to-face eller tager en Google Hangout. Arbejdstid (op til 15 timer om ugen) og timeløn  efter individuel aftale. nfrmtn giver desuden en halv times løn ved træning før arbejde.

Send os en mail på [email protected] med beskrivelse af hvordan du passer ind i ovenstående og lidt om hvorfor du gerne vil arbejde for nfrmtn. Istedet for et CV vil vi gerne høre eksempler på hvordan du passer ind i ovenstående (både det personlige og det faglige) - vi er meget mere interesserede i dit potentiale end din erfaring. Vi ser frem til at høre fra dig!

Se desuden mere om eeTask på eeTask.com.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

nfrmtn
Allégade 71, 1.tv., 5000
Efter aftale Kr. /Timen
Op til 15 Pr. uge
Lars Ottesen Henriksen
[email protected]
22163289
Tilføjet: 07-06-2013
Tilbage..