ABA-træner til 5-årig dreng på Amager

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Dynamisk, omsorgsfuld og vedholdende studerende søges til at indgå som del af en høj-intensiv pædagogisk indsats til en charmerende og nysgerrig dreng på 5 år, der er under mistanke for autisme spektrum forstyrrelse

- Har du lyst til:

o At være en del af en høj-intensiv pædagogisk indsats til en dreng med et særligt udviklingsbehov?
o Få kendskab til anvendt adfærdsanalyse (Applied Behavior Analysis, ABA) og praktiske værktøjer til udvikling af færdigheder hos personer med gennemgribende udviklingsforstyrrelser?
o Være ABA-træner for en charmerende, normaltbegavet dreng på 5 år, der har udfordringer i forhold til sociale relationer med jævnaldrene og fleksibilitet i forhold til skift i løbet af dagen.

- Er du
o Dynamisk, omsorgsfuld og vedholdende
o Nysgerrig og kan tænke kreativt i forhold til at gøre træningen til en god oplevelse
o Har lyst til at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med behandlingsteamet (forældre og ABA-supervisoren)
o Er mødestabil og ønsker et langsigtet samarbejde
o Psykologi-studerende, socialrådgiverstuderende, talepædagogstuderende eller lignende og lyst til at anvende adfærdsanalytisk teori i praksis og hjælpe en dreng på 5 år med at tilegne sig færdigheder og evner til socialt samspil? (erfaring fra arbejde med børn med særlige behov, f.eks. autisme eller ADHD vil være en fordel).

- Så kan vi tilbyde:
o Deltidsansættelse ca. 10 - 15 timer/ugen. I første omgang vil træningen finde sted i vores bopæl på Amager Strand, men senere håber vi, at en del af træningen vil blive flyttet til vores drengs børnehave.
o Timeløn 135 kr./time (ikke løn i ferier og under sygdom)
o Opbygning af kompetencer og udvikling af praktiske færdigheder om anvendt adfærdsanalyse (ABA) og højintensiv pædagogisk indsats til personer med autisme spektrum forstyrrelser og tilsvarende udviklingsforstyrrelser.

Vi er i færd med at opstarte en særlig pædagogisk indsats i form af delvis hjemmetræning efter ABA-metoden (se mere på www.abaforum.dk). Hvis du er interesseret i at være en del af dette projekt, så send en ansøgning med relevante bilag senest den 7. februar 2013 til [email protected]. Ansættelse forudsætter indhentelse af børne- og straffeattest.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

privat familie
Amager Strand, 2300
timelønnet: 135 kr./time Kr. /Timen
15 Pr. uge
Ulf
[email protected]
61779698
Tilføjet: 31-01-2013
Tilbage..