Journalist-studerende / freelance tekstforfatter søges

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Freelance skribent/tekstforfatter søges til udarbejdelse af indhold (på dansk) til nyere online magasiner.

Det vil dreje sig om udfærdigelse af en række indholdsrige artikler indenfor flere emner som rejser, finans, mad, bolig, m.fl.

Det er ikke et krav at du har viden om de pågældende emner på forhånd, men det er et krav at du har erfaring med tekstforfatning fx. fra et tidligere/nuværende job eller studie.

Det er essentielt at du har en evne til hurtigt at sætte dig ind i nyt stof samt formidle det mest væsentlige videre med dine egne ord. Du skal forvente at bruge 1-2 timer pr. tekst á ca. 500 ord. Du vil få leveret reference materiale til alle opgaver, og i flere tilfælde bruger vi vores eget indhold. Du vil samtidigt få udstukket en oversigt over hvad hver opgave omfatter.

Teksterne er sprogligt simple og du skal ikke lave omfattende research - derfor er ovenstående tidsforbrug meget realistisk. Hver opgave vil typisk være på mindst 20 sider, men i nogle tilfælde mere.

Teksterne du skal skrive vil være sprogligt simple. Det drejer sig altså ikke som meget journalistisk arbejde om at veje hvert enkelt ord og skrive mindre sproglige mesterværker. Mindre slåfejl tager vi som sådan heller ikke så højtideligt. Hovedsagen er at du kan formidle intelligent og relevant information på en effektiv facon, samt at teksterne er velskrevne og relevante.

Om dig

- Du har erfaring med fra tekstforfatning fra job eller studie.
- Du kan overholde deadlines
- Du er pålidelig og har sans for kvalitet
- Det er væsentligt at du har begreb om god skrive praksis på nettet.

Tidsmæssigt er jobbet meget fleksibelt. Du bestemmer selv dine time, men vi forventer at du har mulighed for at bruge mindst 10 timer pr. uge - i visse perioder vil det være en fordel hvis du har mere tid til rådighed. Opgaverne varierer i omfang, og der kan gå kortere eller længere tid mellem nye opgaver.

Arbejdet vil foregå fra din egen bopæl uanset hvor i landet du befinder dig (men du er velkommen til at besøge os i København). Du skal have Internetforbindelse og egen computer.

Opgaver aflønnes i forhold til omfang og kvalifikationer.

VTCtalk media


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

VTCtalk Media
ungarnsgade 19, 2300
pr. opgave Kr. /Timen
10 Pr. uge
Martin Brock
[email protected]
30244400
Tilføjet: 15-02-2012
Tilbage..