Bliv frivillig i GAM3 - og gør en forskel for udsatte unge

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Vil du være en del af et anerkendt integrationsprogram, der via gadeaktiviteter får udsatte unge i gang med en aktiv hverdag, og har du 3-4 timer om ugen? Så er det dig, GAM3 leder efter.

Som frivillig i GAM3 bliver du tilknyttet et socialt udsat boligområde, hvor du indgår som en del af et team med andre unge frivillige og trænere. Her skal du være med til at organisere GAM3’s ugentlige træninger i Street Basket, Street Soccer, Street Dance og Street Fit. Vi forventer ikke, at du selv kan danse eller spille, men at du engagerer dig i dit lokale GAM3-team.
Som frivillig får du blandt andet en aktiv rolle i promoveringen af GAM3 i lokalområdet, og du bliver en del af et team, der laver projekter sammen med de unge til gavn for det enkelte område.


Du kan forvente at:
 
-       Få faglig og personlig udvikling i et ungt og energisk netværk

-       Deltage i GAM3’s uddannelsesweekend for frivillige

-       Komme i direkte kontakt med børn og unge fra udsatte boligområder

-       Gøre en forskel sammen med andre unge


Hvor og hvornår:
GAM3’s sæson løber som udgangspunkt fra midt april til og med september. Som frivillig skal du bruge 3-4 timer om ugen.
 
GAM3 søger frivillige til følgende byer: Storkøbenhavn, Kokkedal, Slagelse, Næstved, Odense, Sønderborg, Herning, Horsens og Aalborg.
 
Der er infomøde den 14. og 23. februar i København, hvor du får mulighed for at høre mere om rollen som frivillig og GAM3 som organisation. Møderne finder sted på Enghavevej 82D – 2450 København SV i Streetmekka.
 
Har du mod på at være frivillig, eller vil du vide mere, så send en mail til Mette på [email protected] eller ring til Mads på 70 20 83 20
Se www.GAM3.dk/volunteer for mere information.
 
Få mulighed for at blive Frivillig Projektleder
I GAM3 sigter vi efter, at vores frivillige udvikler sig i organisationen. Som frivillig i GAM3 vil du fremadrettet få mulighed for at blive Frivillig Projektleder. Dette indebærer blandt andet, at du har været frivillig i GAM3 i mindst en sæson.  


Vil du noget særligt?
Du behøver ikke at have særlige kompetencer for at blive frivillig hos GAM3, men vi arbejder for, at du får mulighed for at udvikle din faglige profil. Har du derfor evner eller interesser inden for eksempelvis projektafvikling eller har du måske flair for at fortælle historier igennem ord eller billeder, hører vi meget gerne fra dig.


Om GAM3:
GAM3 er en non profit organisation, som siden 2002 har arrangeret streetkulturelle aktiviteter i socialt udsatte boligområder. Det overordnede mål er at få flere unge i gang med et aktivt fritidsliv. GAM3 uddanner ligeledes unge rollemodeller i at blive instruktører - de såkaldte PlayMakers.
I dag er organisationen finansieret af en lang række offentlige og private donorer. Senest har GAM3 opnået finanslovsstøtte. I 2008 modtog GAM3 Integrationsministeriets Integrationspris.
- se mere på www.GAM3.dk



Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

GAM3
Enghavevej 82D , 2450
Kr. /Timen
3-4 Pr. uge
Mette
[email protected]
70 20 83 20
Tilføjet: 08-02-2012
Tilbage..