Salg med mening – for nytænkende medie!

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Har du interesse i den offentlige sektors fremtid, udvikling og udfordringer?
Er du begavet med gode talegaver og glæden ved at sælge og samtale?
Finder du stolthed ved at være med til at skabe fornyelse og udvikling i en start up virksomhed?

Vi tilbyder spændende muligheder for at tjene penge, have det sjovt og samtidig være med til at sætte dit præg på udviklingen af en nyskabende medievirksomhed.

Vi søger engagerede studerende, der kan sælge og bidrage aktivt med nye ideer til udviklingen af vores banebrydende medieplatform denoffentligesektor.dk

Vi søger
Den attraktive studentermedarbejder er engageret i online medier, har interesse for den offentlige sektor og evner at tænke strategisk og forretningsmæssigt. Du vil blive inddraget i den løbende ide-udvikling, og få friheden til at prøve egne ideer af. Eneste betingelse er, at du fokuserer på at realisere vores salgspotentiale.

Den offentlige sektor køber årligt ind for flere hundrede milliarder kroner hos private leverandører. Vi ønsker bl.a. at blive omdrejningspunkt for kommunikation og markedsføring fra leverandørerne i kombination med debat og nyhedsformidling fra offentlige aktører.

Vi tilbyder en lønpakke, der består af grundhonorar og god provision af dit salg.

Om os
Vores medieplatform samler interessenter i og omkring den offentlige sektor. Alle har mulighed for at udgive eget indhold, men samtidig driver vi en uafhængig redaktion. Vi opdateres flere gange dagligt, og er efter få måneder i en rivende udvikling.

DenOffentligeSektor.dk er gratis for læserne, og skaber sin omsætning gennem salg af profiler til leverandører og organisationer, gennem annoncer og bannere og gennem strategiske samarbejder med centrale aktører i og omkring den offentlige sektor. Vores målsætning er, at blive omdrejningspuntet for information, debat og nyhedsformidling i og omkring den offentlige sektor.



Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Sektor Media ApS
Bregnerød Byvej 17, 3520 Farum
5000+ Kr. /Timen
10+ Pr. uge
Nick Allentoft
[email protected]
22231840
Tilføjet: 08-06-2011
Tilbage..