Ansvarsfulde studenderprogrammører søges til Guava i Århus

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Vores kunder stiller store krav til både indhold, design og funktionalitet når vi udvikler e-mail dialogprogrammer, kampagnesites eller corporate websites. Vi søger ansvarsfulde studenterprogrammører, der er engagerede, gode til at forstå kundernes anvendelse af løsningerne og gerne vil have indblik i arbejdsdagen i en udviklingsafdeling.


Dine arbejdsopgaver
Du vil komme til at indgå i en afdeling, hvor du skal arbejde tæt sammen i et team bestående af 5-7 udviklere, studenterprogrammører og projektledere. Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt, og fungere som en del af teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være udvikling af microsites og kampagnesites, e-mail skabelon opsætning, samt dokumentering af løsningerne.

Du vil komme til at arbejde med ASP .NET (C#), T-SQK, HTML / XHTML, XML/XSL CSS og JavaScript.

Dine faglige kvalifikationer
Du er under uddannelse som datalog, it-ingeniør eller lignende og har bestået de første tre semestre. Du følger med i, hvad der rører sig inden for de nyeste teknologier, og har et godt overblik.

Du er god til at sætte dig ind i skriftligt beskrevne arbejdsgange, du arbejder selvstændigt inden for opgavens rammer og du forstår at holde dig til code guidelines. Du er god tilat kommunikere og du har en åben tilgang til opgaver.

Vi får normalt design leveret fra vores kolleger i Århus, så det er en fordel hvis du har erfaring med konvertering af design leveret i Photoshop til html og kan indgå i en konstruktiv dialog om løsning af opgaven.

Du tilbydes
En ung og spændende arbejdsplads med meget kompetente og engagerede kollegaer. Vi har et attraktivt socialt klima, hvor humoren er et vigtigt element. Du får mulighed for at præge indholdet i dine arbejdsopgaver, afhængigt af dine faglige og personlige kompetencer.

Virksomheden:
Guava Communication Vest A/S er en del af Guava koncernen, som har ca. 170 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Sverige og England. I Danmark er vi ca. 40 medarbejdere fordelt på kontorer i Århus og København.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningerne vil blive behandlet løbende. Ansøgningen sendes pr. e-mail til [email protected] og du er velkommen til at ringe til Udviklingschef Benjamin Øe på 27 37 17 13 for at høre nærmere.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Guava Communications Vest
Vesterbro Torv 1-3, 4. sal. , 8000
Efter aftale Kr. /Timen
Efter aftale Pr. uge
Benjamin Øe
[email protected]
27 37 17 13
Tilføjet: 26-07-2010
Tilbage..