Kan du PHP og vil du lære mere – så få det perfekte studiejob

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Kunne du tænke dig at arbejde med nogen af Danmarks største nyhedssites på en af verdens største Drupal installationer og samtidig få foden inden for i Danmarks største mediehus?

Som studerende i en af vores udviklingsteams forventer vi, at du tager flittigt del i både små og store opgaver. Du skal kunne være herinde ca. 12-18 timer om ugen, og du skal søge jobbet hvis du kan se en fremtid sammen med os.

Du bliver en del af Berlingske Medias tekniske udviklingsafdeling (Intern IT) som består af front- og back-end udviklere og tekniske projektledere.

I det daglige indgår du i et mindre team på 3-7 udviklere og en projektleder, hvor I arbejder med nogle af Berlingske Medias 75 sites.

Dine arbejdsopgaver:
• Løbende support til websites
• Udvikling af nye features
• Refaktorering af eksisterede kode

Din baggrund:
Du er en udpræget holdspiller, og har ingen problemer med at tage fat i det daglige. Samtidig med det, er du resultatorienteret, struktureret, god til at samarbejde med mennesker på alle niveauer og har en positiv tilgang til dit arbejde.

Derudover har du:
• Kan programmere i PHP en forudsætning – kendskab til Drupal eller Wordpress en fordel
• Erfaring med HTML/CSS/JavaScript – jQuery erfaring en fordel men ikke et krav
• Erfaring med MySQL en fordel, gode kommunikationsevner på dansk og engelsk i skrift og tale.

Henvendelse:
Vil du vide mere om jobbet og om os, er du meget velkommen til at kontakte Projektleder Kamilla Fleischer Michaelsen på mail: [email protected]

Ansøgning:
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV, som vi beder dig sende hurtigst muligt.

Ansøgningerne bliver behandlet i takt med de modtages.

Tiltrædelse:
Snarest.


Om Berlingske Digital
Berlingske Digital er Berlingske Medias digitale spydspids og står for både den tekniske og forretningsmæssige udvikling på det digitale område.

Vi er et ungt team som holder til i det historiske Pilestrædekompleks i hjertet af København, hvor avisen har været udgivet siden 1749. Vi er en dynamisk organisation i en dynamisk branche, og vi omstiller os hurtigt til de skiftende behov. Vi har et fantastisk socialt sammenhold og miljøet er uformelt og uhøjtideligt.

Berlingske Media er Danmarks største dagbladskoncern. Med over 60 aviser og endnu flere webportaler dækker vi hele landet og følger nyhedsstrømmen døgnet rundt. Vores mange medier rammer ugentligt de 2,5 millioner kommercielt set mest attraktive danskere. Berlingske Media har flere end 3000 medarbejdere og har en årlig omsætning på 3,8 mia. kr. Efter snart 260 år med kvalitetsjournalistik gennemgår vi nu en række store forandringer, der skal sikre positionen som det førende danske mediehus, der skaber markante resultater på nye og gamle medieplatforme.

Berlingske Media | Dagligt: Berlingske Tidende, B.T., Urban, ErhvervsBladet.dk, Århus Stiftstidende, Randers Amtsavis, Dagbladet Holstebro-Struer, Viborg Stifts Folkeblad, Dagbladet Ringkjøbing-Skjern, Folkebladet Lemvig, Jydske Vestkysten (50 %). Ugentligt: Weekendavisen, Berlingske Nyhedsmagasin og 47 stærke lokale ugeaviser. berlingske.dk, bt.dk, business.dk, rejseliv.dk, sporten.dk, aok.dk, aoaa.dk, jobzonen.dk (46 %), bilzonen.dk (34%), lidtmere.dk og mange flere.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Berlingske Media
,
Kr. /Timen
14 Pr. uge
Kamilla Fleischer Michaelsen
[email protected]

Tilføjet: 23-06-2010
Tilbage..