Hold en pause fra studiebogen med en god historie


Er du også en af dem, der elsker en god historie? At blive trukket ind i en anden verden og bare lade sig føre med ud på et piratskib, et kongeslot eller ud til en fjern galakse. Opleve andres liv eller andre lande. Lære noget, blive bange eller ked af det, grine og forsvinde helt væk fra studierne og vasketøjet. Det er det en god historie kan gøre!

Studielæsning – nogle gange skal der andre boller på suppen

Som studerende ved man alt for godt, hvor meget man skal læse i løbet af et semester – det er bestemt ikke pixibøger. Det er nærmere flere hundrede, ja flere tusinde sider man skal igennem. Sådan er det bare, men nogle gange mangler der altså bare noget i de tekster – for eksempel drager og prinsesser, et rumskib eller et lilleput-folk, magi og kærlighed eller en dagbogsfortælling fra Den kolde krig. Det er bare for sjældent den slags forvilder sig ind i teksterne på universitetet. Det er ærgerligt, for det kunne måske gøre læsningen lidt sjovere, men nu det ikke er sådan, vi bliver undervist i Danmark, må man jo selv klare den slags læsning i sin fritid.

Få fat i de mindre tørre bøger

Vil du gerne have en god historie, kan du altid gå ned i en boghandel og købe en bog. Det kan også være, at du kender nogen, der ejer en bog, du gerne vil læse. Du kan også gå en hyggelig tur på biblioteket og låne en hel stak.

Fysiske bøger er fantastiske for nogle, men andre vil hellere læse på computeren. Det er også for eksempel smart, hvis man er i gang med en 1000-siders roman, og man skal have den med sig – en 1000-siders roman fylder, og den er tung, så der er en tablet bare smartere.

Få fat i de mindre tørre bøger på nettet

Er du træt af kun at læse studiebøger, så prøv Mofibo – er du i det hele taget træt af at læse, så prøv Mofibo.

Mofibo er din mulighed for at læse bøger på nettet og for at få læst historier højt for dig. På Mofibo kan du nemlig både finde e-bøger og lydbøger. Meget hyggeligere bliver det bare ikke!

Få fat i de mindre tørre bøger på nettet og behold en sund økonomi

Som studerende er noget af det første, du sikkert tænker, når du hører om en ny udgift: DET HAR JEG IKKE PENGE TIL! Men klap lige hesten et øjeblik og klik her: Med Mofibo rabatkode kan du få spændende historier til en billig penge.

Ligesom alle de irriterende mennesker, der tjener mange penge, kan du som studerende nu også høre en god bog, mens du er ude og gå en tur, eller du kan

læse på din Ipad, når du sidder i toget på vej hjem til dine forældre for at få vasket tøj og få et ordentligt måltid mad.

Gode historier gør (studie)livet lidt sjovere – hvorfor det bestemt er værd at prioritere i budgettet.