4 musthaves, du skal have i garderoben som studere


Som studerende er det de færreste, der har masser af penge at bruge på fornøjelser og materialistiske goder hver måned, og derfor er det altid brugbart med en lille guide til, hvilke ting der er essentielle. I denne omgang handler det om, hvilke tre ting der ikke er til at undvære i garderoben for den studerende, og som du derfor bliver nødt til at investere i, hvis ikke allerede du har dem. Selvom du har de følgende beklædningsgenstande i garderoben, skal du dog huske, at det nogle gange er nødvendigt at skifte det gamle ud med noget nyt. Det nytter ikke noget med hullet og nedslidt tøj.

Regnjakke og et par gummistøvler

Noget af det første, du bør anskaffe dig som studerende, er en regnjakke og et par gummistøvler. Tro det eller ej, men som studerende vil du komme til at befinde dig rigtig meget udenfor. For det første vil der helt sikkert være en række arrangementer, som foregår udenfor i forbindelse med universitetet. For det andet er de fleste studerende stolte ejere af en cykel, der dagligt er i brug, da det er den nemmeste måde at komme frem på i byerne. For det tredje kommer der helt sikkert en festival, som du bare ikke må gå glip af hen over sommeren, og til sådanne arrangementer er der altid en risiko for, at det kommer til at regne.

Der findes mange gode regnjakker, og Rain er et af de mærker, der producerer nogle, der både er stilfulde og yderst funktionelle. Du kan derfor altid finde en lækker regnfrakke fra Rains.

Det stive puds

Selvom der ikke er mange penge til fornøjelser, betyder studielivet som regel også fester – nogle gange en hel del af slagsen. Derfor skal du sørge for at have noget lækkert tøj i garderoben, der egner sig til en lille svingom. Det er altid godt at have et sæt af det stiveste puds, men ud over det bør du også have noget lidt mere afslappet, der passer lidt bedre til en danseaften eller en tur på bar. Det kan blandt andet være en skjorte. I dag er der også rigtig mange, der hopper i et par habitbukser og en hvid t-shirt, hvilket ser utrolig stilet ud.

Vinterjakken

En tredje ting, som du bare ikke kan undvære i studielivet, er en vinterjakke. Som sagt vil du helt sikkert komme til at cykle en del, og det er ikke blot sæsonpræget – det gælder både om vinteren og om sommeren. En vinterjakke til at beskytte dig mod vinterens bidende kulde er derfor essentiel, hvis du vil undgå sygdomme og dage, hvor du aldrig rigtigt helt får varmen igen.

En ordentlig taske

En sidste ting, som vi vil anbefale dig at anskaffe, er en ordentlig taske, hvor din computer kan være i. Desværre er der nemlig alt for mange studerende, der får ødelagt deres computere, fordi de ikke har ordentlige tasker, der bare er en lille smule vandafvisende. Rains har også et bredt udvalg inden for tasker, og de er alle vandafvisende, hvilket særligt er yderst praktisk for dig, der tager cyklen næsten hver eneste dag.