Sådan kommer du godt i gang med at oprette din ege


Når man er studerende, går der meget tid med at fokusere på bl.a. gruppearbejde, læsning og opgaveskrivning, hvilket du højst sandsynligt kan nikke genkendende til. Efterhånden er det dog for rigtig mange også vigtigt at lave noget ved siden af studiet, som giver praktisk erhvervserfaring, og noget der altså kan være med til at supplere SU’en. Her er der forskellige muligheder, hvor særligt jagten efter det perfekte og studierelevante job ligger øverst på listen. I den forbindelse findes der altså også den gruppe unge studerende, som kaster sig ud i muligheden for at være deres egen chef, og forsøger at gøre deres idéer til handling.
Det bliver mere og mere populært blandt unge studerende gennem studietiden at udleve små iværksætterdrømme, hvor du faktisk får muligheden for at være din egen chef, selvom der med iværksætteri også følger meget hårdt arbejde og forskellige risici. Alligevel er iværksætteri populært, da det bl.a. også giver dig muligheden for at kombinere teorien fra dit studie med praktisk erfaring for noget, som du brænder for.

Der er mange måder at være iværksætter på, og en af eftertragtede veje er etableringen af webshops. Hvis man ikke før har kastet sig ud i at oprette en webshop, kan det være svært at finde rundt i, hvordan man kan gribe denne fase af iværksætteriet an. Vi har derfor nedenfor beskrevet nogle råd, som du kan vælge at drage inspiration fra, hvis du er i opstartsfasen med at oprette din webshop.

Ved hjælp af kunstig intelligens kan du komme godt fra start 

Det er først og fremmest vigtigt at huske på, at vi lever i en verden, hvor E-handel generelt fylder rigtig meget for både forbruger og virksomheder. Det er i dag meget populært at handle over nettet, og derfor betyder en overskuelig og sikker webshop meget for den enkeltes købsoplevelse. Her er altså særligt begrebet kunstig intelligens vigtigt at huske på. Gennem programmer og dertilhørende teknologier, kan man få hjælp til at personalisere webshoppen, som skal bidrage til at skabe gode købsoplevelser og mere salg.

Dette skal du overveje, hvis vil oprette din egen webshop   

  • Som det første skal du tænke over, gennem hvilken platform du ønsker at oprette din webshop. Her er der mange forskellige programmer, som er med til at gøre processen af oprettelsen overskuelig for dig. Valget af webshop-system kommer helt an på, hvad der passer til dit budget, behov og præferencer. Nogle af de mest populære webshop-systemer er bl.a. Woocommerce og Prestashop. Disse systemer er kendt for at være fleksible og nemme at håndtere, og du får altså gennem disse webshop-systemer lov til at oprette og styre din egen webshop.
  • Det næste trin drejer sig om betaling og betalingsløsninger til din webshop. Valget af betalingsløsning betyder meget for kundens købsoplevelse. Et eksempel på en virksomhed der tilbyder pakkeløsninger til betalingsløsninger, er Yourpay. Læs mere om Yourpays løsning her.
    Har du planer om at sælge varer til kunder i udlandet? Skal der være mulighed for smsbetaling? Dette er blot få af de spørgsmål, som du bør stille dig selv, inden du vælger en betalingsløsning til din webshop. Der er mange forskellige virksomheder, der tilbyder betalingsløsninger til webshops, og i den forbindelser afhænger valget af betalingsløsning til din webshop også af dit budget som iværksætter.

Vi håber, at artiklen har givet et indblik i, hvad det kræver at oprette sin egen webshop, og ønsker dig afslutningsvis held og lykke!