Sådan tjener du lidt ved siden af studiet


Når man er studerende, er pengene ofte små. Man vil gerne have råd til lidt mere, og derfor også gerne tjene lidt flere penge. Til dagligt er man travlt optaget af ens studie, og det kan ofte være problematisk at finde et studiejob. Der er dog mange studiejobs, der venter på dig derude med lidt held og god timing. På google er der eksempelvis mange hjemmesider, der samler diverse studiejobs fra forskellige steder i landet. Det gælder bare om, at man søger aktivt. Hvis man ikke kan finde et studiejob, eller simpelhent ikke har tid til ét, så er det måske en idé at bruge sin fritid på noget af det, man ellers brænder for, som kan give lidt til lommen.

Poker
Poker er meget populært hos rigtigt mange studerende (særligt hos hankønnet). Det kan være rigtig hyggeligt at mødes over et slag poker, mens man drikker en øl eller to. Ligeså hyggeligt kan det være at tage et afbræk fra studiet, og spille poker på nettet inden man skal i seng.
Hvis du gerne vil tjene penge på poker, så skal du selvfølgelig vinde. For at vinde kræves der held og dygtighed. Hvis du ønsker at øge chancerne for at vinde, så kan du læse Vind i Poker.dks gyldne tips, der giver dig nogle strategier, der vil dygtiggøre dig, så du kan overraske modstanderne, hver gang du spiller poker.

Blog
Blogs er i særdeleshed populært hos pigerne. En blogger opdaterer sin hjemmeside med korte indlæg om diverse interesser. Nogle af de mest populære blogs i Danmark omhandler mode, livsstil, fitness og/eller madinspiration. Gennem sponsorer og aktiv trafik på en blog kan man tjene penge. Det er tidskrævende, da en god blog kræver veludarbejdede og interessante indlæg med godt indhold. Har du interesse for at dele dit liv, dine interesser og dine meninger, så er det at drive en blog et oplagt valg for dig.

Gamle ting du ikke længere bruger
Vi lever i et forbrugersamfund, hvor vi ofte køber nye ting uden omtanke. Hvad gør vi med de ting, vi ikke længere bruger? Tingene ender ofte i skraldespanden, ellers har vi så mange ting liggende, som vi ikke længere bruger, at det grænser til ”ekstrem samling”. Har du nogle ting, du ikke længere bruger, som du kan tjene en skilling på, burde du måske overveje dette. Det er klart, at man ikke kan blive ved med at have ting, man kan sælge. Når man så køber nye ting, kan de gamle sælges. Køber du en ny iPhone, så overvej om den gamle ikke kan sælges videre.

Hvis du har et talent
Har du en hobby, du dyrker, og/eller har du et talent, som du kan tjene penge på? Er du god til at tegne? God til at strikke? Kreativ på andre måder? Hvis du har et talent for noget, er der mulighed for at tjene lidt ekstra penge på dette. Sælg eksempelvis dine tegninger. Er du fx dygtig til at klippe, så klip dine veninder for 100-, kr. Du kommer til at tjene penge, og dine veninder kan spare et par hundrede kroner på sin klipning. Win/win!