Gode råd og tips til studieboligen


Mange forestiller sig, at bare fordi man er studerende, at man skal bo luset og uden nogen særlig form for karakteristika. Sådan er det langtfra. Ja, man tjener selvfølgelig ikke det samme, som man gør, når man står med job som færdiguddannet, men samtidig har man til gengæld heller ikke særligt mange udgifter.

Hvis du er en af de studerende, der endnu ikke er helt tilfreds med deres boligsituation, vil det være en god ide at læse videre for at få inspiration til, hvordan dette kan ændre sig.

Udnyt de teknologiske muligheder

Det kan godt være, at der kommet mere kamp om de forskellige studevenlige lejligheder rundt omkring Danmark, men der er modsvarende også kommet mange flere muligheder for at finde den perfekte lejlighed.

De fleste af disse muligheder er selvfølgelig på internettet, hvor du qua diverse platforme kan finde din næste nye lejebolig i København.

Disse muligheder er oftest gratis og vil helt sikkert hjælpe dig i din søgning. Der er selvfølgelig mange andre end dig, der kender til disse muligheder, men hvis du er tålmodighed og opmærksom, skal det nok lykkedes dig at finde et rigtig fedt sted.

Studielån

Alt for få udnytter de mange muligheder, der ligger i det at tage studielån, og de fleste af dem der gør, vælger i stedet for at investere de lånte i pengene i noget fedt som lejligheden at klatte dem væk på tøj og byture.

Renten du får ved et studielån er klart den laveste i Danmark og begynder endda først et år efter, du er stoppet med at studere.

En rigtig god ide er derfor at spare disse penge op. Simpelthen tage så meget lån du kan hvert år og simpelthen gemme dem. På den måde, vil du efter 3-4 år have cirka 100.000 kr. Det er virkelig en start, hvis du for eksempel vil købe en andelsbolig, eller du vil renovere det sted, hvor du allerede bor.

Det kan godt være, at det er mange penge du bruger meget hurtigt, men det vil oftest være en rigtig god investering, som ikke bare vil betale sig tilbage i form af glæde ved at have et fedt sted, men også betale sig tilbage i kroner og ører på et senere tidspunkt.

Vælg det rigtige interiør

Det kan godt være, at du ikke har råd til mange af de helt store designermøbler og ting til hjemmet, men når du så køber noget, er det vigtigt, at du køber noget, du virkelig synes er lækkert.

Derfor er det en rigtig god ide virkelig at overveje en beslutning du tager i sådan et henseende, og at du virkelig undersøger de andre muligheder du har for at købe den samme ting, inden du tager den endelige beslutning.

Hvis formålet for eksempel er, at du meget gerne vil kunne dække et flot bord, når du har folk på besøg, skal du overveje alle mulighederne for, hvad et flot bord er. Igen vil det være en god ide at benytte dig af internettet, hvor du kan få inspiration på rigtig mange platforme i forhold til, hvordan mange andre vælger at løse den samme udfordring.