Det kan du give den studerende i gave – 5 idéer


Ved du ikke, hvad du skal ønske dig i julegave eller mangler du en julegave til en studerende? Studerende kan nogle gange godt være svære at finde den perfekte julegave til, vi har derfor samlet vores 5 bedste idéer til den perfekte julegave til den studerende i denne artikel.

Gadgets til køkkenet

En sjov og anderledes gave til den studerende kunne være sjove gadgets til køkkenet. Du kan finde mange gadgets til køkkenet som alle unge vil elske at kunne vise frem til deres venner. Du kan fx købe eksklusivt vinudstyr som fx vinilter eller fine vinglas.

Du kan også købe perfekt udstyr til at brygge god kaffe som fx en god stempelkande eller kaffebrygger – det vil enhver studerende elske, da det giver mulighed for at lave ekstra god kaffe.

Lækkert designertøj

En anden god gave, som altid falder i god jord, er lækkert designertøj. Hvis du kender ham eller hende som du køber gave til godt, ved du garanteret hvilke mærker som personen godt kan lide. Det kan fx være Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard eller måske tøj fra Our Legacy.

Mærketøj er altid en god gave, men kan selvfølgelige godt være svært at købe hvis du ikke kender personen helt vildt godt. Men nogle gange, er det alligevel værd at tage en chance og købe noget, selvom du ikke er 100% sikker. Og så kan gaver altid byttes igen.

Et anderledes oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort er blevet meget populært som gode gaver til fødselsdag, jul og andre arrangementer. Og oplevelsesgavekort er også fantastiske gaver at give, da du i stedet for en ting giver en oplevelse i gave.

Men for at det ikke bliver den helt klassiske biograftur eller brunch for 2, kan du overveje at give en af de lidt mere anderledes oplevelsesgaver. På den måde bliver det lidt mere overraskende. En andeleredes oplevelsesgave kan fx være et chokoladekursus eller ølsmagning. Du kan også give et gavekort til en tur i Ferrari, Bridgewalking eller hvis det skal være endnu vildere faldskærmsudspring. Der er altså masser af muligheder for at give en lidt mere vild oplevelsesgave.

Skiudstyr

En fjerde gave er til den studerende der skal på skiferie i vinteren. Januar og februar er højsæson for skiferie og der er derfor mange der ønsker sig skiudstyr i julegave. Og skiudstyr er en perfekt gave, da det er noget som alle der skal på skiferie kan bruge.

Samtidig er der mange muligheder for hvad du kan købe. Det giver en god mulighed for at finde en perfekte gave. Du kan også overveje at give et gavekort til en skitur sammen med dig, så I kan få en oplevelse sammen. I kan fx tage til Hemsedal, der ligger i Norge. Du kan læse mere om skiferie til Hemsedal ved at klikke her

Boligtilbehør

En sidste gave, hvor du kan finde noget, der passer til enhver studerende er boligtilbehør. Mange studerende lever på et stramt budget og har derfor ikke altid penge til at købe noget lækkert boligtilbehør, og det kan derfor være en perfekt julegave.

Du kan fx købe noget flot dekoration, som en fin vase, et par flotte figurer eller et maleri der kan pynte i boligen.

Du kan også overveje mere praktiske ting, hvis ham/hende du køber gave til mangler noget til boligen. Det kan fx være ting som et tørrestativ, lidt køkkentilbehør eller noget flot sengetøj. Det virker måske som lidt kedelige gaver, men hvis det er noget personen mangler, er det en perfekt gave.