Platformen til handels- og investeringshajen


Kribler det også i dine fingre, når samtalen går på valuta, obligationer og aktier i trading eller investorsammenhæng? Uanset om du er til den traditionelle køb-og-behold stil eller leder efter kortsigtede kursbevægelser som en typisk trader – så er det finansielle marked en jungle at finde rundt i. At begå sig på det globale aktiemarked kræver først og fremmest en strategisk plan og dernæst gode handelsplatforme.  

Hvad end du har en passion for at handle med aktier, obligationer eller valuta, så findes der en platform, som kan rumme det hele. Du får professionelle værktøjer, der kan hjælpe dig uanset, om du er langsigtet investor eller handler aktivt som trader på de globale markeder. Fra én og samme konto kan du få adgang til det hele – og hvad endnu vigtigere er, så har du adgang på tværs af alle dine enheder. Lyder det som noget, du gerne vil have fingrene i? Læs med og bliv klogere.

Tag handlen med på farten

Hvis du er en af de mange studerende eller blot en ildsjæl, som elsker at bruge tid og energi på at følge med i udviklingen på de globale markeder, så vil du med sikkerhed finde dette handelsværktøj interessant. Med SaxoTrader og SaxoTraderGo får du de bedste forudsætninger for at følge dine handler og investeringer på tværs af flere skærme såvel som på din tablet eller smartphone, når du er på farten. Prøv en gratis 20-dages demo, og afprøv markedsstrategier, før du begynder at handle rigtigt. Se mere om en handelsplatform her.

Med SaxoTrader får du:

  • En komplet pakke af handelsværktøjer og faciliteter, der forvandler din pc til et professionelt handelsmiljø.
  • Et brugerdefinerbart handelsmiljø med mulighed for at tilpasse miljøet med personlige markedsoplysninger. Vælg markeder, instrumenter og handelskomponenter på tværs af op til seks skærme.
  • Avancerede funktioner samt hurtig og præcis styring af handel, positioner og ordrer, der kan tilfredsstille selv den mest krævende, professionelle trader.

Med SaxoTraderGo får du:

  • En platform på tværs af enheder. Kontrollér dine investeringer hvor som helst, når som helst. Dine indstillinger og præferencer følger dig problemfrit fra tablet til smartphone til laptop.
  • Et væld af informationer – nyhedsopdateringer, markedsdata, økonomiske meddelelser og live graffunktioner.
  • En stor brugervenlighed. En platform der er hurtigt og intuitiv. En funktion der udfører dine ordrer og handler pålideligt.
  • Til den mobile trader og investor. En platform der gør det muligt at handle lige præcis hvor og hvornår, det passer dig.

Med en af Saxos handelsplatforme er du godt rustet til at bevæge dig ind på det finansielle marked. Som studerende kan du nemt passe studierne, imens handlerne og investeringer ruller derudad – hold et skarpt øje med dem på SaxoTraderGo.