Tjen penge online - bliv tekstforfatter


Kan du godt lide at skrive, og vil du gerne supplere din SU? Nu har du chancen.

Jeg ved det godt. Det tager meget tid at være studerende, hvis man gør det ordentligt. Du skal læse, gå til undervisning, forberede dig, lave gruppearbejde og være sammen med dine venner.

Få et fleksibelt studiejob som tekstforfatter online, mens du sidder derhjemme

Døgnet har kun 24 timer, og hvordan i himlens navn skal du få klemt et studiejob ind med alt det andet du skal?

Jeg forstår godt, at du tænker sådan, for det kan virke ret så uoverskueligt. Her er det, at et studiejob som tekstforfatter kommer ind i billedet. Der er flere fede fordele:

 • Du kan tjene penge online og supplere din SU.
 • Du kan sidde at skrive derhjemme, for det foregår online, og du har dermed ingen udgifter til transport.
 • Et job som tekstforfatter pynter rigtig godt på dit CV, og hvis du så har jobbet, samtidig med at du studerer, er det en dobbeltbonus. Du viser nemlig kæmpestort overskud, hvis du har job og fuldtidsstudie samtidig.

Der er altså kun fordele ved at blive tekstforfatter online. Hvis du endda samtidig studerer noget, som er meget orienteret mod at skrive tekster professionelt, kan du også bruge studiejobbet til at blive helt skarp på den praktiske side af dine teorier.

Lad mig give dig et konkret eksempel:

Et eksempel fra det virkelige liv

På mit studie arbejdede vi bl.a. med at skrive mere levende og bedre tekster:

 • Vi lærte vigtigheden af at variere sætningslængden.
 • Vi lærte at variere sproget ved at bruge flere forskellige sætningstyper:    
  • Et udsagn: Jeg går en tur.
  • Et spørgsmål: Skal vi gå en tur?
  • En opfordring: Gå en tur.

Kan du se det? Der er stor forskel på virkningen af de tre sætninger. I princippet står der det samme i dem, men virkningen er helt forskellig.

Den første sætning er mest ment som ren information, den anden efterspørger information fra modtageren - et ja eller et nej - og den tredje opfordrer modtageren til at udføre den handling, som jeg beder om - at gå en tur.

Ja, noget af det giver sig selv, og noget andet lyder ret så nørdet. Pointen er, at jeg har øvet mig på at argumentere på den måde, som du kan læse ovenfor, og når jeg kan det, kan jeg også kigge på, hvordan jeg fanger målgruppen bedst muligt.

Det har jeg faktisk også gjort i det her blogindlæg. Jeg vil gerne opfordre dig til at tage et studiejob som tekstforfatter online, og det har jeg gjort rent teknisk ved, at min overskrift er en bydeform “Tjen…).

Vil du også gerne bruge dine teorier i praksis?


Bliv tekstforfatter online i dag og tjen penge samtidig.