3 uundværlige apps til et nemt og billigt studieli


Nogen siger måske at livet som studerende er let, og at du skal nyde det så længe det vare. Det er sikkert rigtigt nok, men det er som om, at dem der udtaler sig sådan, lidt har glemt hvordan det egentlig er et være studerende. Selvom du måske ikke har så mange timer på universitetet og det virker som om du svømmer i oceaner af fritid, så er det langt fra sandheden. Ofte træder du bare vande, alt i mens du prøver at få styr på dit liv, samtidig med at få alt til at gå op i en højere enhed. I eksamensperioderne føles det næsten som om du er ved at drukne, fordi du er på så dybt vand.  

Som studerende er der rigtig mange ting at holde styr på. Det gælder både en masse læsning, forberedelse og eksaminer. Men det er ikke kun undervisning og hvad der ellers hører med, der skal holdes styr på. Der skal også være styr på økonomien, der skal betales husleje, vand og varme, el, mobilregning, licens, rengøringsartikler, mad osv. Alt i alt nogle nødvendige, men irriterende ting at kaste penge efter. Derfor får du her 5 fantastiske og helt uundværlige apps til din smartphone, så du kan forbedre dit studieliv!

Studiz

Med appen Studiz har du altid dit studiekort ved hånden. Det ligger nemlig på appen, og udover det kan du til og med se alle de steder, der har studierabat. På den måde kan du spare penge ved at handle de pågældende steder.


Dropbox

Med denne app gør du dit studieliv meget nemmere. Her kan du gemme alle dine opgaver og finde dem igen, både på din computer og på din smartphone. Så hvis du er meget på farten eller bruger en del tid på at vente, så kan du jo passende læse eller forberede dig på dine kommende lektioner. Når du er er ankommet til din destination eller ventetiden er slut, smider du bare dit arbejde ind i Dropbox. Næste gang du skal arbejde på opgaven igen, ligger den præcis ligesom du efterlod den. Desuden er dit arbejde gemt selvom du skulle være så uheldig at din computer eller smartphone skulle afgå ved døden.

Tilbudsavisen eller Tilbudsugen
Det er en app du kommer til at elske. Du kan se alle de steder med tilbud, på den måde kan du spare en masse penge. Du kommer nok til at bevæge dig en del rundt i mellem de forskellige butikker, hvis du vil benytte dig af alle tilbuddene. Men så slipper du også for en tur i fitness og spare penge der også, win-win!


Din uddannelsesinstitutions app

Uanset om du går på CBS, SDU, KU, AU, AAU eller et helt andet sted, så kan du helt sikkert finde en app fra din uddannelsesinstitution. Den er guld værd, du kan nemlig bruge den til både at finde vej, finde dit undervisningslokale og tjekke hvad du skal forberede til næste gang. På den måde har du altid din uddannelsesinstitution lige ved hånden, og herved har du alt den hjælp du behøver. 

Disse 3 fantastiske apps gør med garanti dit liv lettere. Det kræver selvfølgelig at du har en smartphone. Dette kunne for eksempel være den nye iPhone 8 fra Apple, med den får du et nemt og overskueligt styresystem, som arbejder sammen på tværs af deres produkter. Alle ovenstående apps er i hvert fald tilgængelige i Appstore.