Det skal du pakke til badeferien


Du har sikkert prøve at pakke til en ferie før, og du ved godt, hvad du skal have med – dog er vi næsten sikre på, at du ikke har tænkt på de følgende ting: god musik, kolde drikkevarer og at pakke i pølser. På rejsebloggen Outlandia kan du finde tips og gode råd om alt til ferien og alt vedrørende ferier, lige fra forslag til rejsedestinationer til tips til at holde styr på økonomien, som især er vigtigt for studerende. I denne artikel vil vi give dig nogle gode tips til, hvad du skal pakke til ferien, så du er klædt på til det hele og kan nyde din ferie bedst muligt.


Lille højttaler med stor lyd

Ah, intet er bedre end at komme hjem fra en dag på stranden og sætte sig på altanen med nogle kolde drikkevarer og god musik, inden turen går videre ud på restaurant. Men god musik – hvordan får du det på ferien? Det gør du ved at tage en bluetooth højttaler med på ferien! De små kompakte højttalere giver en super god lyd, og den praktiske størrelse er super nem at have med på ferien – eller på stranden, så længe du ikke forstyrrer de andre rejsende. En bluetooth højttaler arbejder sammen med din smartphone, så du kan sætte musik på via din telefon.

På denne hjemmeside kan du finde rabatkoder og gode tilbud på elektronik - og hårde hvidevarer – så du kan finde din transportable bluetooth speaker til en god pris, der passer til en studerendes budget.


Køletaske og køleelementer

Skal du på solferie, er kolde drikke og masser af væske noget af det vigtigste at have med – sammen med masser af solcreme. Den smarteste måde, du kan holde dig selv hydreret og hele tiden have adgang til kolde drikkevarer, er ved at medbringe en køletaske. Den behøver ikke være stor – en køletaske med plads til blot et par dåser eller et par flasker kan gøre underværker, når man befinder sig i tropevarmen. Skal du opholde dig et sted, hvor der er adgang til en fryser, kan du med fordel medbringe et køleelement, som kan være med til at holde drikkene iskolde dagen lang. En kold flaske vand eller en kold øl er nu engang bedre end en lunken – og bringer du dine egne med på stranden, kan du også spare lidt penge, da de fleste restauranter langs strandene er i den dyre ende.


Pak med omhu

På ferien får man som regel aldrig brugt alt det tøj man slæber med. Gør dig derfor den tjeneste at tage et par trøjer og et par sko fra, som du kan undvære, og slæb dét mindre med. Har du en mindre kuffert eller blot noget stort tøj, som det kniber med at få plads til, så har vi det gode råd, at rulle dit tøj i ”pølser”, i stedet for at lægge det sammen i bunker. Pølserne gør at du kan putte en top eller trøje ned i hjørnet eller ned langs kuffertkanten og som en bonus; tøjet bliver faktisk ikke ligeså krøllet! Vi håber, at du med disse tips vil få en rigtig god ferie!