Studerende: Sådan gør du dig klar til at flytte hj


Uanset hvor godt du har det derhjemme, så vil der komme en dag, hvor du beslutter dig for at flytte hjemmefra. Det kan for nogen være svært at tage springet, da man helt naturligt vil være tæt knyttet til sit barndomshjem.

Du har meget at tænke på, når du skal flytte hjemmefra, men tager du et skridt ad gangen, så behøver det slet ikke at blive en rodet affære.


Gør ikke noget forhastet

Danske unge flytter tidligt hjemmefra sammenlignet med unge i andre lande. Gennemsnitsalderen for at flytte hjemmefra ligger i øjeblikket på omkring 21 år. Stresser det dig, at alle dine venner er flyttet hjemmefra, mens du stadig bor derhjemme, så skal du huske på, at mange først flytter hjemmefra, når de er 23-28 år.

Selvom du er klar over, at du ikke kan bo hjemme for evigt, så skal du undgå at gøre noget forhastet, da du nok skal nå det hele. Føler du dig ikke tilstrækkelig moden til at klare dig uden dine forældre, så bør du blive boende hjemme et par år endnu.


Læg et budget

Lægger du et budget, så kan du hurtigt finde svar på, om du rent økonomisk har mulighed for at flytte hjemmefra, eller om du bør vente. Såfremt du ikke har penge til hverken depositum eller møbler, bør du udskyde din drøm om at flytte hjemmefra.

Når du flytter hjemmefra, skal du sætte penge af til både husleje, vand, varme, el, mad, forsikring, mobil og meget mere.


Forbered dig på dit nye studieliv

Er du langt om længe kommet ind på din drømmeuddannelse, så fortjener du et klap på skulderen, da det er første skridt på vejen mod et godt voksenliv. Du kan allerede måneder inden studieopstart begynde at forberede dig på dit nye studieliv.

Forbered dig på din nye tilværelse ved at købe alt det skoleudstyr, du forventer at bruge i dagligdagen. Foruden en god computer og en stor skoletaske bør du også købe tusser, papir og penalhus. Du kan købe stort set alle former for skoleudstyr her: www.arnoldbusck.dk


Shop møbler til studievenlige priser

Forventer du at flytte hjemmefra inden for den nærmeste fremtid, så er det ikke for tidligt at gøre dig tanker om, hvilke møbler du gerne vil eje.

I dag handler de fleste unge mennesker på nettet, så det gælder højst sandsynligt også dig. Er du dygtig til at finde de bedste tilbud, kan du spare mange penge på dine kommende møbler. Der findes nemlig mange kvalitetsmøbler til studievenlige priser. Slutteligt får du et link til en online møbelforhandler: www.trademax.dk