Den sikre vej til en succesfuld karriere som coach


Det ville være fantastisk, hvis der fandtes en opskrift på at få succes som coach, men den opskrift findes desværre ikke. Efterspørgslen på coaching har været stødt stigende de seneste år, hvorfor du kan være sikker på, at der rent faktisk er interesse for din ydelse.

Drømmer du om at gøre karriere inden for coaching, vil dette inspirationsindlæg være henvendt til dig. Indlægget er nemlig propfyldt med gode tips.

Uddannelse – Bliv certificeret coach

Er du ung, og vil du gerne sikre dig en god fremtid, bør du uddanne dig, så du senere i livet kan få et godt job. Er coaching din helt store passion, kan du blive certificeret coach ved at tage en uddannelse. Der er mulighed for at uddanne sig som coach på flere niveauer, så du bør i første omgang vurdere, hvilket niveau der tiltaler dig mest.

Behovet for flere faglærte coaches har banet vej for mange nye uddannelser, hvilket du kan glæde dig over, hvis du satser på at arbejde med coaching i fremtiden. NLP Aalborg er klar til at byde dig velkommen på lige præcis den uddannelse, som du er på udkig efter. Er du enig i, at uddannelse er vejen frem, så læs meget mere om en coach uddannelse på nettet.

Lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende

En god coach skal besidde en lang række faglige egenskaber for at hjælpe sig selv og andre til succes. Føler du, at du besidder de vigtigste egenskaber, og er du klar til at komme ud på arbejdsmarkedet, så skal du kaste dig ud i det. Det er nemlig helt essentielt, at du formår at omsætte viden til praksis.

Det er muligt at leve af at coache andre, men du bør tænke over, om du helst vil være lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende. Sætter du pris på faste arbejdstider, fast løn og ret til feriedage, vil tilværelsen som lønmodtager være ideelt for dig. Foretrækker du derimod fleksibilitet i hverdagen, og nyder du tanken om at være din egen chef, bliver du rådet til at stifte egen virksomhed.

Selvom du oprindeligt besluttede dig for, at du helst ville være selvstændig, så er der ingen der forhindrer dig i at blive lønmodtager på et senere tidspunkt. Det er nemlig ikke en dans på roser at være virksomhedsejer, selvom det måske er det indtryk, du har fået gennem medierne.

Før du stifter en virksomhed, bør du gøre dig tanker om økonomi, markedsføring og målsætninger. Får du på et tidspunkt så travlt, at du ikke længere kan følge med, kan du begynde at ansætte medarbejdere.