Mændenes bedste råd til online dating


Online dating er i dag enormt udbredt. Flere og flere benytter sig af online dating. Men hvad kigger det modsatte køn egentlig efter, når de er på online jagt? Det kan være forskelligt fra person til person, men her listes en række råd fra mænd til kvinder omkring hvad man bør skrive i sin profiltekst.

Først er fremmest er det en god idé, at forholde sig til hvilken online datingside, man er til. Der findes mange forskellige sider, og flere har forskellige målgrupper. Du kan se et overblik over de forskellige dating sider, ratings samt målgrupper her:  https://datingpilot.dk/

Vi vil først forholde os til billeder. Hvilke typer billeder hitter, og hvilke gør ikke? Hvad kigger mændene egentlig efter, når de ser på potentielle partneres billeder?

Det, de fleste mænd kigger efter er smil. Det er altså en rigtig god idé at smile på dine billeder. Herudover fungerer det rigtig godt, hvis du sætter et billede ind, hvor man kan se dit ansigt, dog ikke kun ansigtet. Flere mænd vurderer også ud fra billeder, hvor man kan se hele kroppen. Et billede med dine interesser, er også et hit. Det viser nemlig noget om, hvilken type du er, og hvad du går op i til daglig. De fleste mænd udtaler, at billeder skal være vellignende og ægte. Det nytter altså ikke noget, at smide tonsvis af make-up på og køre dit billede gennem ”photoshop-maskinen”.

 

Hvilke billeder virker så ikke på mændene?

Generelt er det slørede billeder, sort-hvid-billeder, billeder med solbriller, gruppebilleder, close ups og billeder, hvor du ikke selv er på – for eksempel af mad eller drikke. Billedet må heller ikke være taget for langt væk, da de således ikke kan vurdere hvordan du egentlig ser ud. Heller ikke billeder med halvdelen af dit ansigt er et hit. Nogle fravælger også profiler med mange billeder af drinks og de, som har billeder hvor det er tydeligt at andre (for eksempel eks-kæresten) er beskåret væk fra billedet. Billeder med heste, katte og børn er som regel heller ikke noget, der tænderne mændene helt vildt.

Det er altså vigtigst, at du viser hvem du er på dine billeder, herunder hele dit ansigt, hele din figur og eventuelt nogle af dine interesser. Hold dig fra billeder hvor man ikke kan se dig, for eksempel med solbriller på, billeder hvor du har alle veninderne med og billeder som tydeligt er redigeret.

 

Hvad skal man skrive til mændene?

Der kan hurtigt komme platte klichéer på banen, når man skal starte en samtale med en person, man overhovedet ikke kender. Mange mænd går ind for humor. Derfor kan det være en god idé at starte en samtale med noget humoristisk. Mange kan også godt lide opmærksomhed, så hvis en mand har skrevet noget i sin profiltekst, fungerer det som regel godt, hvis du kan kommentere på det. Især hvis der er noget sjovt, at kommentere på. Sarkasme og ironi – men på en sød måde, og ikke en hånlig måde, er mange mænd glade for. Komplimenter! Komplimenter er som regel en vinder, når det handler om den første kontakt. Herudover sætter flere mænd pris på, at der er en interesse i at mødes i virkeligheden, så det kan også være et udgangspunkt.

Det, du skal holde dig fra at skrive er emner som forpligter. Det kan for eksempel være, at du forsøger at være sjov ved at skrive noget om, hvor mange børn i skal have sammen. Beskeder som er kedelige, det vil sige hvor du bare skriver ”hej” eller ”du er flot”. Mænd vil, ligesom kvinder, gerne have noget unikt, og det skal du vise fra begyndelsen at du er. Mænd gider ikke føle sig forpligtet eller føle, at de skal leve op til en tjekliste, du har lavet på forhånd. Lad derfor være med at virke hverken desperat eller udspørgende, når du skriver de første beskeder. Undgå også at skriv noget negativt. For eksempel, at du normalt ikke er til hans type, men alligevel gerne vil give ham en chance. Mænd kan heller ikke lide at blive anklaget, så hvis du på forhånd har en fornemmelse af, at han kun vil have sex, så undgå alligevel at skriv det i den første besked. Det virker anklagende, og du behøver ikke have en negativ mening om manden inden du overhovedet har haft kontakt med ham. For mange mænd betyder indholdet af den første besked ikke det helt store, bare den kommer.

Kan man regne med, at det mændene skriver i deres online profiler er rigtigt? Flere mænd kommer faktisk med små hvide løgne. Det kan være omkring deres vægt. Den bliver ændret, men stadig holdt realistisk. Herudover lyver flere om hvor meget motion de dyrker, interesseområder, antallet af kvinder, de har været sammen med og andre dagligdagsting. Du vil altså sjældent opleve, at mænd lyver om de helt store ting i livet, når du er på online dating.

Så hvis du vil forsøge dig med online dating, er du nu rustet til at komme i gang. Mærk dig frem, skriv det, du føler dig tilpas med og det, du kan stå inde for. Vær gerne en smule flabet, men hold en positiv tone. Det vigtigste er, at du er dig selv. En sidste ting, der er værd at tage med når du skal på online-jagt efter kærligheden, er data. Sørg for at have et mobilabonnement, som giver dig mulighed for at være på nettet uden du behøver bekymre dig om ekstraregninger. Hvis du mangler et nyt mobilabonnement, eller ønsker at undersøge om du kan få det, du har nu, billigere, så tjek https://mp.dk/mobilabonnement/ . Her kan du sammenligne forskellige mobilabonnementer med hinanden og se hvad de enkelte selskaber tilbyder af services.