Skal du flytte?


Det her kan du gøre hvis du har problemer med at finde en bolig

September ligger lige om hjørnet. Det er her studerende i hele landet flytter særdeles meget rundt. Som september kommer, begynder en ny epoke for rigtigt mange. Måske starter de på deres første uddannelse, og står pludselig i nye omgivelser, hvor de vil få nye bekendtskaber. Et nyt liv begynder.
For nogle er en videregående oplevelse ikke en ny ting. Nogle har forgæves deltaget i undervisningen på en eller flere uddannelser, og de håber derfor, det næste valg er det endelige, og at de endelig finder deres livs retning. Så er der de som har arbejdet længe, og som har tjent sig godt med penge, de så har spenderet på materielle goder og/eller rejser.
Alle har de tilfælles, at de skal flytte ind i deres nye hjem, og de har alle bagage de ønsker at medbringe.

Tilhører du en af ovenstående grupper? Måske vil du kunne identificere dig med en af nedestående situationer.

Komplikationer unge oplever, når de flytter rundt i landet:

  • Du har solgt din bolig, men du har dog stadig ikke fundet dig et nyt hjem i din nye studie by.
    En løsning er måske at flytte hjem til familie eller venner, men du ved udmærket godt, at de ikke har plads til at huse både dig, dine møbler og andre værdigenstande.
  • Dine ting fylder alt for meget, så du mangler plads derhjemme. Den sofa, og det store spisebord med tilhørende stole, som du plejede at have plads til, og som du, dengang du købte dem, investerede stort i, er der ikke længere plads til, da du har været nødsaget gå på kompromis med størrelsen af boligen. Du må derfor slå dig til tåls med en langt mindre bolig, for at kunne flytte til din nye studie by.
  • Din bolig skal renoveres, og du mangler derfor et sted til dit indbo, mens istandsættelsen foregår.


Det kan også være, du har valgt at tage et år eller to til udlandet. Du opsiger måske din lejlighed/bolig, og står pludselig uden plads til dit indbo.

Tænk i opbevaring

Står du med en af overstående problematikker er det en god idé at tænke i opbevaring. Har din familie og/eller venner ikke en kælder, hvor du kan stille dine ting, kunne en løsning måske være at investere i et opbevaringsrum. Skal du eksempelvis til København og Odense kan du hos City Self-Storage opbevare dine møbler m.m. i sikre, tempererede, rene og tørre opbevaringsrum. De lejer opbevaringsrum fra 1m2 til 40m2, så uanset hvor meget eller hvor lidt du skal have opbevaret, har de et rum der passer til dine behov.
I anledningen af din flytning har du muligvis også brug for flyttekasser og bobleplast, hvilket fås i deres butikker.
Det er irriterende at have ens møbler stående ude i det danske regnvejr. Tænk derfor i opbevaring for at undgå unødig frustration og stress.

God flytning!