Bliv sæddonor og tjen ekstra penge ved siden af studiet


Som studerende er det ikke altid nemt at holde styr på økonomien. Du vil gerne bo i en dejlig lejlighed, have god mad på bordet og samtidig også have midler til både fest og fornøjelse. Derfor kan det også være relevant, at du forsøger at skabe en yderligere indkomst ved siden af den SU, du får udbetalt af staten, når du er studerende i Danmark.

Du har rigtig mange muligheder, hvis du har et ønske om, at kunne skabe indkomst ved siden af dit studie og din SU. I denne forbindelse er der mange, der vælger at tænke i retning af et studiejob, men det skal dog gøres klart, at det ikke er den eneste mulighed, du har – du har nemlig også rigtig mange andre muligheder, som er lidt mere atypiske.

Det er f.eks. muligt at tjene penge på nettet, hvilket kan gøres ved at besvare spørgeskemaer, tilkendegive din mening om reklamer, handle med finansielle instrumenter og meget andet. Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at der ofte er særligt én ting, som rigtig mange studerende glemmer, som er en oplagt mulighed for at tjene lidt penge.


Et studiejob med mening

Det er selvfølgelig ikke noget, der er muligt for begge køn, men er du af hankøn, så har du mulighed for at donere sæd. Det er noget, der er mulighed for at gøre flere steder i landet og hvis det er noget, du har et ønske om, at kunne læse mere om, så kan det gøres ved at klikke her – det er bestemt oplagt, hvis du ønsker at tjene en skilling ved siden af dit studie og din SU.

Det handler selvfølgelig ikke kun om at tjene penge. For selvom det kan være en årsag for nogen til, at vælge at blive sæddonor, så er der også mange andre aspekter, der spiller ind. Du kommer nemlig til at gøre rigtig mange mennesker glade ved at donere din sæd, så derfor gør du også en god gerning, som du oven i købet bliver betalt for at gøre – det bliver ikke meget bedre. At hjælpe ufrivilligt barnløse verden over er en stor motivation for mange.

Når du donerer din sæd, så bliver den selvfølgelig brugt til at give barnløse muligheden for at udleve deres drøm om, at blive forældre. Der kan være mange årsager til, at folk ikke kan få børn, men du har muligheden for at hjælpe dem, der ikke kan selv – og derfor er det bestemt også noget, der vil gøre rigtig mange mennesker glade.


Du får et omfattende og gratis sundhedstjek

Det skal understreges, at du skal gennemgå en screening inden, du kan blive godkendt til at donere din sæd. Der stilles krav til kvaliteten af din sæd, så sædbanken er sikret, at det reelt set kan bruges til sit formål – og det er selvfølgelig derfor, at alle donorer bliver screenet inden, de får lov til at donere. Screeningen indbefatter et omfattende og ganske gratis sundhedstjek.