Tips til dig, der skal flytte hjemmefra


Når du skal til at flytte hjemmefra, er der lige pludselig mange nye udgifter og beslutninger, du skal til at tage stilling til, og det kan være lidt svært at overskue. Derfor har vi samlet en række tips til dig, der skal til at bo alene for første gang

Den helt store udfordring, når det er tid til at flytte fra reden, er at få styr på sin økonomi. Der er mange udgifter forbundet med en flytning og det at skulle klare sig selv uden hjælp fra sine forældre. Derfor er det altid en god idé at undersøge, hvor der er mulighed for at spare penge – både når du skal ud og købe nye ting til lejligheden og få råd til diverse oplevelser.


Køb billigt og praktisk ind til dit køkken

Du har måske allerede fået tilbudt nogle af mormors gamle gryder, men du kan nok ikke komme helt udenom at skulle ud og købe forskellige ting til køkkenet. For at du kan gøre det så billigt som muligt, bør du lave en liste over, hvad du mangler og derefter gå efter de gode tilbud. Med en helt konkret liste på, hvad du har brug for, undgår du at lave impulskøb, bare fordi det er billigt. Det vil være ærgerligt at bruge en masse penge på noget, der kun kommer til at stå og fylde i skabene.

Når du udelukkende går efter de nyttige køkkenredskaber, får du købt billigt og praktisk ind til dit køkken. Men når du alligevel skal ud og købe ting til din lejlighed, bør du også gå efter en god kvalitet, så du ikke skal til at bruge penge på noget nyt igen om få år. Kop & Kande er en god butik at købe køkkenredskaber i, når du flytter hjemmefra. Her finder du et stort udvalg af blandt andet gryder, pander, tallerkner, el-produkter og bestik til gode priser. Kop & Kande kører også løbende nogle attraktive tilbudskampagner, og derfor er det en god idé at holde øje med deres tilbud, når du skal købe nyt.


Gør ferien billigere  

Når du flytter hjemmefra skal det hele ikke kun gå op i budgetter og praktiske køb. Selvom du er flyttet hjemmefra og pengene er små, skal der naturligvis også være plads til fornøjelser og sjove oplevelser. Her gælder det igen om at holde øje med, hvor der er mange penge at spare, når ferien skal bookes.

Den bedste ferieform, når du lige er flyttet hjemmefra og er studerende, er at booke et sommerhus ved et af landets skønne sommerhusområder. Fordelene ved at tage på ferie i et sommerhus er, at det er billigt, og du kan tage en flok venner med, så I er mange om at dele udgifterne. Når I er et helt hold venner af sted, er det samtidig også rigtig hyggeligt, og I kan få mange sjove og gode oplevelser sammen i den danske sommer.

Vil du gerne have vennerne med på en spontan og billig ferie, kan du booke et Last Minute sommerhus billigt hos Esmark. Esmark udlejer hyggelige sommerhuse ved Vesterhavet, og de har gjort det ekstra nemt for dig, som er på udkig efter en billig måde at holde ferie på. Her kan du være heldig at finde et sommerhus til en rigtig god pris, der kan danne rammerne om en skøn ferie for dig og dine venner, når bare du venter længe nok.

Med lidt tålmodighed og planlægning kan det sagtens lade sig gøre at få styr på økonomien og samtidig få råd til de sjove og hyggelige oplevelser med vennerne.