Tre perfekte sommerferiejobs til dig der mangler p


Tre perfekte sommerferiejobs til dig der mangler penge i sommerferien


Det er anden uge af sommerferien og du går, med et sug i maven, ind på din netbank, for at se hvor meget førstehjælp den har brug for. Med bankende hjerte erkender du, at den har brug for akut hjertemassage og mund til mund. Alle tallene derinde er foruroligende røde. Du er i minus, og sommerferien er kun lige begyndt. Men efter en weekend på Tinderbox og en uge på Roskilde festival, er alle pengene allerede brugt godt og grundigt op. Din sommerferie ser ud til at blive en ferie, der kommer til at bestå af rugbrødsmadder og pasta med ketchup, hvilket på ingen måde lyder tillokkende. Du kan nu kun se frem til en masse Snaps fra dine venner, der stadig har penge til resten af sommerferie, hvor de laver en masse fede ting. Det bliver nok også til et billede eller to på Instagram eller Facebook af alle de fede ting der laver, hvilket ikke gør dit humør bedre. Alle de sjove ting koster penge og du har ingen. Men det behøver ikke at være sådan, du kan få en lige så fed sommerferie som alle dine venner, samtidig med du får rettet op på din sørgelige bankkonto. Få dig et job i sommerferien, og få ændret de røde tal tilbage til at være grønne. Du får her tre gode bud på tre perfekte sommerjobs.


1. Få en sommerferie fyldt med is

Dine venner skal på stranden og du vil med. Det kan sagtens lade sig gøre, samtidig med at du tjener penge. Du kan nemlig på et job i en is butik, som ofte ligger tæt på stranden. Sommeren er deres travleste periode, og der er stort set altid brug for et par ekstra hænder hen over sommeren. Det er en oplagt mulighed for at få tjent en masse penge, og samtidig gøre en masse mennesker glade. Du kan nu nyde livet ved stranden eller i byen, hvis det er her is butikken ligger, og samtidig få snakket med en masse glade og sommerkåde mennesker.  


2. Styrk dine sprogkunstskaber, selvom du tilbringer din ferie i Danmark

Hvis du er god til sprog, gerne flere end et, kan få også få job som oversætter. Dette kunne for eksempel være en svensk oversættelse, der skal oversættes til dansk. På den måde får du øvet en masse sprog, selvom du ikke er taget på ferie til udlandet, samtidig med du får tjent en masse penge. Det er også et job, hvor du kan sidde på græsset med din computer, og nyde solen, samtidig med du tjener penge ved dine oversættelser.  


3. Leg hele din sommerferie og få penge for det  

Sommerferien er et perfekt tidspunkt for børnefamilier at tage i forlystelsesparker og feriecentre. Derfor er der brug for en masse mennesker, til at lege og lave aktiviteter med børnene, så de føler sig underholdt. Så hvis du kunne tænke dig en sommerferie med leg, dans, sjov og ballade, alt i men du bliver betalt for alle disse ting, er det en perfekt mulighed for dig. Du får en masse sjove oplevelser, samt en fuld bankkonto igen.