Sådan forbereder I jer til studentertiden


Der er mange ting man skal forholde sig når ens studentertid er ved vejens ende. Udover eksaminer, undervisningstimer og andre sociale aktiviteter, skal man ovenikøbet forholde sig til vognturen. Selvom der er over et år, til du bliver student, er der allerede nogle ting, I i klassen bør begynde at overveje nu. Det mest presserende er lige nu vognturen. Der er mange, der gerne vil køre i vogn på samme tid, så det gælder om at booke en vogn i rigtig god tid, så I sikrer jer, at lige netop jeres klasse får den fedeste vogn. Man skal være ude i god tid, og her kan du læse hvordan du kan gøre processen og planlægning lidt nemmere.

Slip med én pengeindsamling

Er du den ansvarlige for pengeindsamlingen, så handler det om at starte i god tid. Der vil nemlig altid være dem i klassen, som du ved at det kan tage lang tid, og at der altid er nogle, der skal punkes nogle gange, før de betaler. Når det drejer sig om småbeløb gør det muligvis ikke så meget, men en vogntur er en lidt større udskrivning. Derfor gælder det om at være i god tid, når der skal samles penge ind til vognen, så du ikke ender med at skulle lægge alt for mange penge ud. Udover indsamlingen til vogn, så kunne det også være en god idé at udvide budgettet med lidt flere poster. For eksempel, når I nu er i gang med indsamlingen, skal I overveje, om alle skal overføre noget ekstra til uforudsete udgifter, pynt eller alkohol. Det er en super smart måde, hvor på der ikke skal være flere indsamlinger og så slipper du nemlig for at skulle til at indkræve penge endnu en gang, og det hele er overstået, når først vognen er betalt.

Køb fælles alkohol og spar penge

Nogle af de ekstra penge vil kunne bruges til pynt til vognen, mens det er godt at gemme lidt, hvis turen bliver forsinket i forhold til den plan, I har lavet, og derfor bliver dyrere end forventet. Det er også en mulighed at købe alkohol ind i fællesskab, så I ikke hver især skal slæbe det med til vognen, men at I får det i en samlet levering til startadressen. Hvis I kan blive enige om denne løsning, vil det give jer lidt mere plads i vognen, da I ikke hver især skal have et lille lager liggende, og I har mulighed for at drikke noget forskelligt i løbet af dagen, for eksempel kan det være lækkert med en G&T efter en halv dag kun med lunkne øl. Find et stort udvalg af gin her, hvor I også kan bestille andre former for alkohol, og forhør jer om jeres mulighed. Mange steder ved at lægge en større bestilling medfører rabatter, så hvorfor ikke udnytte muligheden.

Bestil vognen i god tid

Efter en længere planlægning og pengeindsamling, kan man gå i gang med at undersøge hvor det bedst kan betale sig at bestille en vogn. Når først pengene er samlet ind, gælder det om at få bestilt den vogn, I gerne vil have, hurtigst muligt. Man skal huske på, at der er mange der også er på jagt efter den bedste og billigste vogn, hvorfor det handler om at være forkanten. Her kan man nemt starte med at søge på nettet og indhente det bedste tilbud.  Find jeres studentervogn her, hvor I kan vælge den farve, der passer lige præcis til jeres klasse. Yderligere kan I blive klogere på sikkerheden, ruteplanen og meget mere. Så det handler bare om at komme i gang før alle de andre!