Sådan får du råd til at rejse som studerende


Det fleste studerende har svært ved at få økonomien til at række til en ordentlig ferie. Det er super ærgerligt, da det oftest er her hvor man får muligheden for at lade batterierne op, og koble af fra alt det stress og jag, der følger med de tunge studiebøger. Vi har derfor i denne guide samlet en række gode råd til, hvor du nemt og billigt for en ordentlig en på opleveren, når du rejser ud i verden. 

1:Spar de steder det kan betale sig 

Den billigste måde at skaffe flybilletter er afbudsrejser, hvis dette ikke kan lade sig gøre er alternativet at booke lang tid i forvejen. Men flyve turen til din destination, er et af de stedet hvor du ikke mister så meget ved at købe billigt. Nogen gange drejer det sig om en mellemlanding, det gør turen et par timer længere. Men når du så er fremme kan du bruge pengene, på det du faktisk kom for, nemlig at opleve eller slappe af.

2. Planlæg på forhånd

Hvis du vil have mest ud af din ferie, skal du på forhånd beslutte dig for, hvad du gerne vil lave. Mange gange skal udflugter og andet nemlig bookes i forvejen, hvilket kan begrænse dine muligheder for at udfolde sig, i den korte periode den rejse varer.

3. Benyt dig af rejseguiderne 

Det kan godt betale sig at bruge noget tid, når du leder efter nyt tag over hovedet. Du kan f.eks. benytte dig af bøgerne fra lonely planet, som utrolig detaljeret beskriver de forskellige hoteller, samt homestays, hvor du bor hos en privat familie. En af mine favoritsider er denne rejseguide. Typisk er det både meget billigere og sjovere, at bo på homestays, hvor du kommer de lokale ved, er bliver inddraget i deres traditioner og hvordan deres hverdag fungerer. Det er typisk også meget behjælpelige med at vise dig, hvilket turistattraktioner man bør prioritere, og hvilke attraktioner der bare er turistfælder.