Hvorfor køber vi studentergaver?


Hvert år udklækkes flere tusinde studenter. De er glade over at være kommet ud på den anden side, igennem eksamenerne og spændte på hvad fremtiden skal bringe. For mange er studentereksamenen en milepæl som definere dem som unge mennesker og en tid hvor der skal tages nogle store beslutninger omkring fremtiden. Bl.a. derfor køber vi også studentergaver til de unge mennesker som anderkendelse af den tid de har gået igennem og det arbejde de har lagt i at nå deres resultater. Selvom SU-støtten er en dejlig ting for de studerende og kan ses som statens støtte og anerkendelse af at tage en studentereksamen er en studentergave dog noget langt mere personligt for den enkelte student som endelig belønning. Gaverne gives typisk til selve studenterfesten, ved eksamensoverrækelsen, før eller efter studenterkørslen eller efter den sidst endte eksamen. Eftersom ikke alle studenter holder egentlige studenterfester kan det også forventes at ikke alle studenter får lige mange gaver, men i Danmark er vi glade for at give studentergaver og det gået hen og blevet en ting som flere studerende forventer.

Det skal du købe i studentergave 2017

Noget personligt – En personlig studentergave er en god mulighed for at vise at du står tæt på personen og give dem noget specielt udvalgt til dem og som de vil tænke tilbage på hver gang de står med gaven. Der er også langt større chance for at sådan en gave og at du som gavegiver vil blive værdsat og husket. Men hvad skal det så være for en gave. Det findes mange forskellige typer personlige gaver. Det kunne være en dokumentmappe med indgravering, en kop med billedtryk eller et nøglebræt med navn på.

Noget sjovt – Studentertiden er som bekendt for mange en tid fyldt med sjov, fest og ballade. Du kan give en sjov studentergave og være med til at fejre studenten og gøre dagen festlig. Et eksempel kunne være en selvrørende kaffekop nu hvor den unge studen for alvor skal ind i de voksnes rækker eller et shots-roulette spil.

Noget eksklusivt – For flere studenter kan en eksklusiv gave også være det helt rette. En flot gave kan også være en måde at fortælle at studenten er ved at være voksen og at lives måske skal til at tages lidt mere seriøst. Et godt eksempel er de mange studerende som får et flot armbåndsur så de kan holde styr på tiden.

En oplevelse – Hvorfor ikke give en oplevelse som studenten kan tænke tilbage på mange år fremover. Det kunne som eksempel være en oplevelse som forlænger studenterruset ved at give et faldskærmsudspring. Eller måske en god middag eller spa-oplevelse er lige hvad studenten har brug for.

Uanset hvad du giver studenten så husk at vi alle er forskellige. Spørg dig selv hvilken type personen du skal finde studentergaven til er og hvad den person sætter pris på. Og gå forsigtigt frem med gaver som kan være lidt for meget af en hentydning. Man kan godt sige ”Her har du et flot armbåndsur så du kan holde øje med tiden!”, men hvis man hentyder at personen altid kommer for sent træder man på et farlig grund.