Selv studerende kan bo hyggeligt


Boligen er sit hellige sted. Det er der, hvor man kan slappe af og samle kræfter til en ny dag. Samtidig er det også et socialt sted, og afspejler tit sin personlighed. Selv som studerende drømmer mange om den dag, de har råd til at nyde deres tilværelse i det perfekte hjem.

Det er måske ikke helt ladsiggørligt på SU, men det er faktisk muligt for ikke så forfærdelig mange penge at indrette sig sådan, både dig selv såvel som besøgende vil føle sig rigtig godt tilpas i hjemmet. Læs videre og få nogle tips til, hvordan din bolig med små tricks kan piftes op.

Sørg for at følge den røde tråd

Noget af det vigtigste i en velindrettet bolig er at have en eller anden form for rød tråd i lejligheden. Det betyder ikke, du ikke kan være kreativ. Man kan sagtens have flere forskellige stilarter, men der skal bare være en overordnet sammenhæng.

Det første skridt i at skabe sammenhæng i lejligheden er at have styr på væggene. Mere bestemt malingen hertil, og hvad der skal hænge på dem. Det er bestemt muligt at finde billig vægmaling til dit indretningsprojekt. I Danmark er vi kendte for altid at benytte os af hvid maling. Det er derfor en simpel måde at skille sig ud på. Prøv at eksperimenter lidt med farverne. Det behøver ikke at være alle væggene, men en væg med for eksempel en grålig eller mørkeblå farve, giver tit lejligheden lidt kant og det eftertragtede internationale snit.

Sørg derefter at finde hylder, plakater og malerier der går godt i spænd med vægtypen og –malingen. Hvis væggene er rustikke i udtrykket, er det for eksempel en god idé ligeledes at benytte sig af rustikt træ som hylder. Både malingen, plakaterne såvel som hylderne, der jo meget let kan laves selv, koster bestemt ikke en formue.

Byg selv og spar penge

En god måde hvorpå man kan optimere udbyttet af sine penge er ved at bygge selv. Der findes et utal af dyre møbler, som du overraskende let kan lave og endda med et råt og personligt udtryk som følge. Et eksempel på dette er den klassiske palle normalt benyttet til at læsse varer af og på. Pallen er optimal som sengestel. Det kræver ikke meget handyman at slibe pallerne pænt og skrue dem sammen. Mellemrummene i pallen kan endda bruges som opbevaring af ting som bøger og lamper, der ellers normalt er på sovebordet, hvorfor du også sparer på den tit mangelfulde plads.

Hvis du skærer pallerne over på en bestemt måde, er det også muligt at lave et helt originalt skostativ, som besøgende helt sikkert vil blive imponeret over.

 

Vær selektiv med valg af møbler

Det er selvfølgelig ikke alt, du selv kan bygge. Visse møbler er bare lækrere når de er blevet lavet af professionelle. Eftersom økonomien er begrænset, er det vigtigt, du er selektiv i forhold til, hvad du vælger at købe færdiglavet. Det handler om at finde din rette udbyder med mange forskellige produkter til rådighed. En udbyder af sådanne ting, der lever op til disse krav, er Bloomingville.

Bloomingville har et hav af flotte møbler til overkommelig penge. De har endda tilbud lige nu, så det gælder om at være hurtig på aftrækkeren. Desuden agerer virksomheden også som vejledende instans, og de vil glædeligt hjælpe dig med tricks til et flottere hjem. Et perfekt sted at starte hvis man er på jagt efter et smukt hjem.