Brug ikke penge på en ny Mac


Brug ikke penge på en ny Mac, hvis du kan rense den med Mackeeper

Er din Mac blevet sløv som en snegl? Har den fået støv på hjernen og trænger til at bliver rengjort? Måske er det tid til en ny computer eller måske er det blot tid til en hovedrengøring.

Mange skifter deres computer ud indenfor de første to år. De synes simpelthen at det er tiden til det. Det kan der være mange grunde til.

  • De vil have det nyeste nye og er ligeglad med om den computer de har faktisk fungerer fint.
  • De har for lidt plads på den nuværende computer og ønsker mere plads. Dette er nok mest for folk der arbejder med store videoer og grafikprogrammer. Men i så fald skulle de gerne have en backup i skyen eller på egen server, så de ikke behøver skifte computeren ud.
  • De er trætte af den gamle fordi den er for langsom og de gider ikke rode med diskfragmentering, besværlige renseprogrammer og så videre.

Så selvom der kan være mange gode grunde til at skifte sin computer ud, så behøver man ikke at gøre det hver gang den bliver sløv. Det er der i hvert fald ikke det samme behov for hvis du har en Mac. Selvom der er meget udvikling i IT branchen, så holder Mac max. Men selv Mac computere kan blive noget sløve i det. Tidens tand tærer også på dem. Men der er ingen grund til at skifte din Mac bare fordi den bliver lidt sløv. Faktisk kan du blot rense den med Mackeeper og så kan du beholde den i lang tid igen.

Man smider jo heller ikke sin bil ud til foråret fordi den er blevet beskidt af vintersølet eller fordi der er spist fastfood i bilen. Næ, men kører da hen til nærmeste tankstation med en bilvask og giver den en overhaling. Så er den så god som ny igen.

Hvis du kunne have din egen personlige tekniske assistent du bare kunne kalde på, når der opstod et problem på computeren, ville du så gøre det? Og hvis assistenten blot var et klik væk, hvor let er det så ikke?

Tænk også hvis din tekniske assistent kunne hjælpe dig med at finde en fil på din Mac, som bare er blevet helt væk. Måske en du var kommet til at smide ud, som ikke skulle være smidt ud. Så er det heldigt at et program som Mackeeper kan genskabe filen, så du kan redde det, der ellers ville være tabt.

En af de ting der netop kan gøre din Mac langsom er hvis du har en masse af de samme filer liggende forskellige steder på computeren, så den skal bruge tid på at finde dem. En uorganiseret computer er meget længere tid om at finde tingene du skal bruge.

Med Mackeeper kan du rydde op i det rod der ligger på din computer. Du kan også fjerne cachefiler, og alle de programmer du ikke bruger til noget alligevel. Mange af de programmer der ligger på din computer indeholder også en potentiel fare idet, de kan indeholde virus eller malware. Så det er altid en god ide at få ryddet op på skrivebordet. Og ikke kun det skrivebord du sidder ved, men også skrivebordet på din computer. Og hvis der skulle ligge to af den samme fil, så kan du få Mackeeper til at slette den overflødige.

Der er kort sigt mange penge at spare på at bruge Mackeeper i stedet for at købe en ny Mac, hvilket er meget fornuftigt for en studerende.