Gode råd til når du flytter til storbyen


Livets fornuftige investeringer

Som studerende kan der være perioder, hvor man ønsker sig en ting, men hvor det af økonomiske årsager ikke lader sig gøre. Heldigvis er der mange med samme behov, og det skaber nye virksomheder, som lejer ting ud i perioder. Det er en god måde som studerende at prøve noget af, og hvis man er i en midlertidig situation, kan det være en optimal løsning, så man ikke binder sig til noget, man senere får svært ved at komme videre med.

Studerende i København har fået endnu en mulighed for at skære ned på antallet af cykeltyverier, og samtidig skaffe sikker og pålidelig transport til en fraktion af prisen på en ny cykel. Rent a bike Copenhagen er smart, også til udvekslingsstuderende, som søger en midlertidig løsning i en af Europas mest cykelvenlige hovedstæder.

Så kom op på de to hjul, også selvom din gamle havelåge ikke kører som den plejede. De danske vinter med salt og grus er vejen til forfald, og din cykel kræver løbende opsyn for at fungere i topform til dig og dine behov.

Med forældrenes hjælp ind i drømmeboligen

Mange familier ser fordele i forældrekøb, hvor de gamle hjælper med at installere junior i et stykke ejendom, som har en tendens til at stige i værdi. Konceptet har mange tilhængere, og giver den store fordel at efterkommeren bliver installeret i et stykke ejendom, som på mange måder er skridtet op fra en lejebolig med 3 andre rodehoveder. Den slags har også en charme, men charme er noget man enten har til fælles med andre, eller ikke.

Vejen til forældrekøb starter med først at vide alt om konceptet, og her er gode råd at finde. Alle er interesseret i at gøre en god handel, og at kende samtlige detaljer. Der findes bøger og fornuftige hjemmesider om emner, som hvert år trækker nye glade investorer og beboere.

Når først man er installeret i sådan en lejlighed, er det tid at fordybe sig i studierne og leve livet. Man er naturligvis mere bundet til sine forældre, end hvis man helt fandt sin egen vej, og derfor er forældrekøb bedst i harmoniske familier, hvor alle føler den samme balance.

Hør nu efter!

Tusindevis af danskere lider af nedsat hørelse, og det kan have arvelige såvel som miljømæssige årsager. Måske løber det i familien, og måske var det bare ikke så god en idé at gå øreværnsløs til de 47 loudcore koncerter den sommer.

Videnskaben er nået langt i at forstå de indre øre, og behandler en lang række lidelser, som ikke kunne påvirkes tidligere. Har du svært ved at høre din underviser, eller er samtalen med din kæreste eller sambo præget af udfald i forståelsen på et rent lydmæssigt niveau, så kan det være tid at investere i noget grej til ørerne – og så få tjekket, om alt er som det skal være.

Nedsat hørelse følger naturligt med alderen, ligesom andre kropsdele, indre som ydre, udvikler sig. Men stort set alt kan udvikles eller påvirkes, og der er ingen grund til at lide af noget, når behandling eller mekanisk hjælp er indenfor rækkevidde.