Gode tips til, hvordan du klæder dig på til studie


Skal du starte på et nyt studie? I så fald ønsker du helt sikkert at give det rette førstehåndsindtryk til dine medstuderende. Det er således vigtigt, at man sørger for at gøre sig nogle tanker omkring, hvordan man er klædt på, og at man formår at finde lige netop det outfit, der udtrykker det, man gerne vil opnå. Men hvordan klæder man sig korrekt på til første dag på studiet? Det kan du forhåbentlig blive meget klogere på her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for en række brugbare tips. På den måde vil du med garanti meget nemmere kunne finde lige netop det outfit, der passer til din stil og til dit kommende studie.

 

Find et outfit, der både afspejler din personlighed og dit studie

Først og fremmest bør du gøre dig nogle tanker omkring, hvad det er for en type uddannelse, du skal begynde på. Er det eksempelvis et kreativt studie, vil du med garanti gøre et godt indtryk over for dine medstuderende ved at lade dette afspejle din tøjstil – såfremt det passer til, hvem du er som person naturligvis. Det handler således om at tænke kreativt og vælge en moderne tøjstil, der afspejler din personlighed. Såfremt du vælger et outfit, der er modigt, og hvor du tør vælge noget anderledes, vil du med garanti udtrykke over for de andre, at du ikke er bange for nye udfordringer – og at du godt tør bryde dine grænser.  


Vælg et mere simpelt og komfortabelt look

Det kan også være, at du ikke ønsker at skille dig synderligt meget ud fra mængden den første dag på studiet, hvorfor du i stedet foretrækker et mere simpelt og neutralt look. I så fald bør du gå efter et outfit, der er bygget op omkring neutrale farver, såsom sort, hvid eller grå. Det behøver dog ikke nødvendigvis blive et kedeligt outfit, da du hurtigt vil kunne pifte det op med et par simple og fine øreringe. Vælg et par sorte bukser, som er komfortable, og tilføj en hvid top sammen med et par neutrale sko – for eksempel sneakers. På den måde vil du opnå et mere afslappet look, og i stedet kan du lade din personlighed skinne igennem. Hos Lollys Laundry finder du solide og stærke basisvarer med et enkelt udtryk.

 

Ifør dig en let og luftig sommerkjole, hvis det er varmt udenfor

De fleste starter på et nyt studie i august, hvor vejret stadig er godt. I så fald kan du med fordel vælge at iføre dig en fin sommerkjole med et farverigt mønster. Du vil uden tvivl sætte pris på en let og luftig sommerkjole på denne dag frem for en tyk trøje og stramme bukser. Der er ingen tvivl om, at der sker mange nye ting på den første dag. Du skal også møde mange nye mennesker, hvilket godt kan resultere i en smule nervøsitet. Derfor er en let sommerkjole det oplagte valg, såfremt det er varmt udenfor, så du ikke kommer til at svede unødvendigt meget.