replica watches markedsføring - Find studiejobs i hele Danmark"> replica watches markedsføring - Find studiejobs i hele Danmark"> replica watches markedsføring - Find studiejobs i hele danmark på studiejob portalen studiezone.dk"> Norsk Studiemedhjælper til Innovativ softwarevirksomhed med interesse for <a href="http://scrawlcollective.co.uk/stall.php" title="replica watches"style="text-decoration:none"><font color="#00000">replica watches</font></a> markedsføring - Find studiejobs i hele Danmark

Norsk Studiemedhjælper til Innovativ softwarevirksomhed med interesse for replica watches markedsføring

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
SmartWeb søger en Norsk Studiemedhjælper, der har lyst til at bruge og udvide sine faglige kompetencer i én af Danmarks førende softwarevirksomheder indenfor E-handel.

Jobbet:
Som studiemedhjælper vil du blive en del af vores markedsføringsteam, som har ansvaret for markedsføring i replica watches Norge. Dine primære arbejdsopgaver vil være arbejde med vores norske website, lave nyhedsbreve og skrive på sociale medier. Der vil være mulighed for at arbejde med SEO og video, hvis du har flair og interesse for det.

Dine kompetencer:
Vi søger en studentermedhjælper som først og fremmest er norsk og som kan begå sig godt og flydende på norsk – både mundtligt og skriftligt. Du er derudover igang med at gennemføre en uddannelse indenfor marketing, kommunikation, økonomi eller lignende.

Derudover forventes det, at du:

• Har interesse og flair for Online medier og Sociale medier

• Kender til Photoshop eller lignende programmer
• Logisk tænkende og lærenem

Vi tilbyder:
Et spændende og udfordrende studierelevant job, hvor der er store muligheder for personlig og faglig udvikling, samt mange muligheder for at præge SmartWebs fortsatte udvikling. Plads til de skæve ideer og frihed til at planlægge dine timer så det passer med studiet.

Du får naturligvis en god, fast timeløn som matcher dine kvalifikationer. Vi forventer ca. 10 timer pr. uge.

Ansøgninger:
Vi afholder løbende samtaler så send din ansøgning og andet relevant materiale til
[email protected]

Du er velkommen til at kontakte Flemming Vibjerg på tlf. 4333 1793 eller e-mail [email protected], hvis du vil høre mere om virksomheden eller stillingen.





Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

SmartWeb.dk
Dalsagervej 25, 8250
Kr. /Timen
10 Pr. uge
Flemming Vibjerg
[email protected]
43331793
Tilføjet: 09-05-2014
Tilbage..