Selvstændige freelance sælgere søges

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Har du lyst til at prøve at sælge et produkt? Brænder du for at arbejde som sælger?

Tempobooking S.M.B.A giver dig muligheden for at prøve dine evner af som sælger. Vi søger freelance sælgere, der kan arbejde selvstændigt med at sælge vores online booking system www.tempobooking.dk til kunder over hele Danmark og evt. også i Sverige.

Vi søger sælgere over hele landet, der som selvstændige konsulenter arbejder med opsøgende salg hos potentielle kunder til Tempobooking systemet.

Du planlægger og arbejder ud fra dit eget nærområde i så stort et omfang du formår og i den tid du mener at kunne afsætte til formålet.

Ethvert salg giver dig en procentvis andel af Tempobookings indtægt ved salget, som faktureres hver måned. Din indtægt ved de opnåede salgstal procentreguleres efter en beregningsmodel, som giver dig en andel af Tempobookings indtægter fra dit salg i op til 3 år.

Skriv eller ring for at høre nærmere om de aktuelle vilkår, potentielle indtægtsmuligheder og træning i tempobooking systemet samt hvordan du kommer igang.

Venlig hilsen

Per Nielsen
Tempobooking S.M.B.A

Det hurtige, nemme og billige online booking system for frisører, skønhedsklinikker, fodplejere, hundeklippere, massører, fotografer, tandlæger, værksteder, dækcentre mm.





Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Tempobooking S.M.B.A
Fredensvej 2, 9490
Provision Kr. /Timen
Efter eget valg Pr. uge
Per Nielsen
[email protected]
36987272
Tilføjet: 19-09-2012
Tilbage..