Vil du evaluere landets største seksualkampagne?

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Og vil du være med til at sikre, at børn og unges trivsel og viden om sex, prævention og sundhed styrkes på bedst mulig vis? Samtidig med, at du får konkret erfaring med og udvikler kompetencer for effektmåling og dokumentation af kampagneindsatser?

Så er det lige præcis dig, som Sex & Samfund søger. Vi har brug for en praktikant til at hjælpe os med evalueringsindsatsen omkring seksualundervisningskampagnen Uge Sex. Til gengæld vil du få erfaringer med oplysningskampagner og sundhedsoplysning samt mundtlig og skriftlig kommunikation. Så kom og vær praktikant hos Sex & Samfund i foråret 2012.

Uge Sex løber af stablen for femte år i træk i uge 6 2012. Kampagnen dækker elever fra 4. klasse til og med ungdomsuddannelse og har oplevet stadigt stigende succes hvert år, senest med over 158.000 deltagende elever i 2011. Vi er i fuld gang med at planlægge og iværksætte en masse nye aktiviteter i Uge Sex 2012, og det er disse aktiviteter, du kan være med til både at gennemføre og evaluere samt give indspark til videreudviklingen af. Du kan læse mere om Uge Sex på www.ugesex.dk. Se også elevsitene www.sexfordig.dk og www.migogminkrop.dk.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende:
• Planlægning af evalueringsindsats
• Udformning af spørgeskemaer og spørgeguides
• Identifikation af kontrolgrupper og interviewpersoner
• Udførelse af observationer og kvalitative interviews
• Analyse af evalueringsresultater
• Udarbejdelse af evalueringsrapporter
• Styrkelse af kommunikationen omkring kampagnen til både skoler, elever og fagfolk
• Udvikling af forskellige aktiviteter inden for fundraising og markedsføring

Kvalifikationer
• Erfaring med skriftlig og mundtlig kommunikation – gerne til forskellige målgrupper
• Erfaring med webmedier
• Gerne erfaring med analyse og fortolkning af data
• Gerne erfaring med kampagnearbejde, herunder oplysningskampagner/undervisning målrettet børn og unge
• Du læser på overbygningen på en videregående uddannelse (universitet eller handelshøjskole) f.eks. inden for kommunikation, formidling, pædagogik, humaniora, samfundsfag eller lign.

Derudover håber vi, at du har masser af energi, og at du trives i et hektisk arbejdsmiljø, hvor opgaver løses både i teams og selvstændigt. Du vil få masser af ansvar, lov til at bruge og udvikle dine kompetencer samt mulighed for at sætte dit fingeraftryk på projekterne. Derfor er det også vigtigt, at du arbejder struktureret og kan bevare overblikket. Godt humør og fantasi er karaktertræk, vi værdsætter.

Ansøgning og stillingen
Stillingen er placeret i Sex & Samfunds afdeling for Kampagner, Fundraising og Frivillige i København og løber fra marts til juni. Vi forventer, at du arbejder 30-37 t/uge (praktikken er ulønnet). Vi er fleksible mht. forskudt start/slut tidspunkt og kortere praktikperioder, men vi håber, at du kan starte omkring den første uge af februar.

Har du spørgsmål angående opslaget, kan du kontakte projektmedarbejder Pia Sandra Ernst (tlf.: 33 69 56 13 / mail: [email protected]). Ansøgning og CV sendes til Sex & Samfund på [email protected] hurtigst muligt og senest d. 25. januar 2012. Skriv ”Praktikant Uge Sex” i emnefeltet. Vi indkalder til samtaler løbende.

Lidt om Sex & Samfund
Sex & Samfund støtter og igangsætter projekter, der øger menneskers viden og bevidsthed om seksualitet, sexsygdomme, prævention, graviditet og abort. Målet er, at alle mennesker skal have mulighed for at tage et informeret og frit valg omkring deres seksualliv. Sex & Samfund driver bl.a. en præventionsklinik i København; en landsdækkende telefon- og internetrådgivning ”Sexlinien for Unge”; en række websites om prævention, sexsygdomme og abort samt et projekt der via undervisning, kurser og et website skal forbedre seksualundervisningen i Danmark. Derudover har Sex & Samfund et stort internationalt program med projekter i Afrika og Asien.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Sex & Samfund
Rosenørns Allé 14, 1634
Ulønnet Kr. /Timen
37 Pr. uge
Pia Sandra Ernst
[email protected]
33695613
Tilføjet: 15-01-2012
Tilbage..