Er du god på telefonen – og mangler du et studiejob?

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Er du god til at tale i telefon og vil du være med til at rådgive nye kunder om, hvordan de får mest ud af deres pension?

Industriens Pension skal starte et nyt forretningsområde med fokus på at kontakte nye medlemmer og fortælle om fordelen ved at samle deres pensionsopsparinger i et selskab. Derfor søger vi studenter, som kan arbejde 10 timer om ugen fordelt på 2 dage. To gange om måneden skal arbejdstiden placeres fra kl. 15 – 20, ellers er det inden for almindelig arbejdstid.

Vi forventer
Vi forventer, at du brænder for at tale i telefon og ved, hvad det vil sige at yde service i verdensklasse, men samtidig have fokus på at samtalen skal ende med et resultat.

Du behøver ikke have kendskab til pensionsbranchen, da vi sørger for oplæringen. Men du skal være klar til nye udfordringer, da det er et nystartet forretningsområde og der derfor vil være en opstartsfase, hvor tingene kan ændre sig fra dag til dag.

Hvordan er du?
• Du har masser af gå-på-mod og kan lide at arbejde i et travlt miljø
• Du motiveres af at opnå individuelle resultater, men er også en team player
• Du kan arbejde selvstændigt og har erfaring fra callcenter eller telemarketing
• Du er fleksibel - også hvad angår arbejdstider

Vi tilbyder
Industriens Pension er et af landets største pensionsselskaber med mere end 400.000 medlemmer og små 10.000 virksomheder, der indbetaler til os. Siden starten i 1993 har Industriens Pension opnået et af de højeste afkast i branchen. Det betyder, at 100 kr. indbetalt i 1993 nu er vokset til ca. 300 kr.

Vi er en virksomhed i vækst, og med vores it-platform har vi et godt grundlag for at udvide vores produktportefølje og give vores kunder endnu flere valgmuligheder.

Vi tilbyder dig et spændende job, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på Industriens Pensions nye forretningsområde. Desuden tilbyder vi en attraktiv løn. Industriens Pension er centralt beliggende i København.

Mere information
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kennett Rafn på telefon 33 66 80 80. Send din ansøgning til Industriens Pensionsforsikring, pr. e-mail til [email protected], mrk. ”Student Kundeservice”. Ansøgningsfrist 8. oktober 2010 og der vil være opstart pr. 1. november 2010.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Industriens Pension
Nørre Farimagsgade 3, 1364
? Kr. /Timen
10 Pr. uge
Kennett Rafn
[email protected]
33668080
Tilføjet: 23-09-2010
Tilbage..