Dansk kundeservicemedarbejder søgesJob beskrivelse:

(Bemærk at stillingen er på Malta og vil kræve du er bosat på Malta)
Med et hurtigt voksende team, søger vores klient på Malta talentfulde personer som ønsker at bo og arbejde på denne solrige Ø. 
Leder du efter et nyt eventyr hvor du vil møde en masse nye ambitiøse kollegaer, i en branche i høj vækst og med stort set uendelige muligheder for at skabe dig en spændende karriere? Så er jobbet som kundeservicemedarbejder det perfekte sted at starte.

At solen skinner 300 dage om året og du kommer til at møde en masse nye mennesker gør ikke jobbet mindre attraktivt. For den rigtige kandidat tilbydes der en ekstraordinær flytningspakke som omfatter; fly, virksomheds lejlighed og al den hjælp du skal bruge for at falde godt til på Malta.

Arbejdsopgaver • At yde assistance, rådgivning, life hacks og godt humør med deres spillere via chat og email, samt være up to date på de sociale medier.

 • Hjælpe med oversættelser, indholdsskrivning og marketing for at sikre, at de leverer on-point kommunikation til spillerne

 • Samarbejde med teamet om at rekruttere flere superstjerner og sprede deres fantastiske virksomhedskultur

 • Spredning af firma-ånd og opbygning af langvarige relationer med deres spillere

 • At bidrage med  nye ideer, der giver konstruktiv tilbagemelding for fortsat at forbedre, hvordan de arbejder og udøver din kreativitet på mange forskellige måder

 • Samarbejder tæt med deres fantastiske teams på tværs af organisationen. 


Hvem er du?  • Du er en person, der kan charmere sig ind hos andre mennesker, være kreativ, er fuld af positiv energi, og ikke mindst en god menneskekender. 

 • Du taler flydende dansk. 

 • Du taler godt engelsk

 • Du er selvstændig, meget selvmotiveret og elsker at skabe resultater 

 • Du er effektiv og en kreativ problemløser

 • Du er villig til at arbejde med skiftende vagter og tager imod ansvar i arbejdsopgaverne. 


Hvad kan du forvente? • En mulighed for at udvikle nye færdigheder og skabe en karriere blandt et inspirerende team af mennesker

 • En konkurrencedygtig løn og legendariske arrangementer

 • Et fantastisk moderne kontor med fantastisk udsigt, spil, sociale og sportsaktiviteter, læskedrikke, kurve fulde af frugt 

 • Rockstar kollegaer og en fantastisk, udfordrende og spændende stilling med mulighed for udvikling 


Hvis dette lyder interessant for dig, skynd dig at sende dit CV til [email protected]


Om klienten


I 2012 startede de op for at skabe en fantastisk spiloplevelse. De indså hurtigt, at succes med at bygge et nyt produkt var afhængig af at opbygge et dynamisk arbejdsmiljø og skabe en kultur, hvor et godt produkt kunne blomstre.
De tror på, at når folk bliver underholdt, bliver de lykkeligere. Og det er grundlaget for, hvordan firmaet er blevet opbygget. De ønsker, at deres spillere skal være stolte af at spille hos dem og føle sig som en del af et sjovt og spændende samfund, der deler samme lidenskab for humor og spil. De tror på at vinde hjerter i stedet for at vinde kunder.
Sammen arbejder de hårdt, de griner meget, de brainstormer, de har akustiske guitar improvisationer, og de giver de bedste high-fives på hele Malta. De er spillernes venner, altid der for at chatte, og altid klar til at levere en god kundeoplevelse.
En del af firma-ånden er at acceptere dig som du er, et menneske med styrker og fejl.
Ambassadørens holdning: vilje til at lære og udvikle, er det største fokus blandt deres medarbejdere - kom som du er, og vi sørger for, at du vil være den bedste du kan være!


About us:


We are a professional Nordic recruitment specialist focused on connecting candidates from Sweden, Finland, Norway, and Denmark with businesses from all over the world. Nordic Jobs Worldwide is the largest language Recruitment agency in the Nordic region, we match the most exciting jobs with Nordic talent. Over the past 2 years we have recruited and helped over 1000 Nordic speakers to their dream job with our partners in over 28 different countries.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:


,
Efter kvalifikationer Kr. /Timen
Fuldtid Pr. uge
Charlotte
[email protected]

Tilføjet: 7/13/2021
Tilbage..