Erhvervskonsulent OdenseJob beskrivelse:

Er du på jagt efter et spændende fuldtidsjob i et professionelt salgsmiljø? Her får du mulighed for at udvikle dig og finde netop dét salgsområde, du er bedst til.


Siden 2003 har vi bygget vores succes på at finde og fastholde de rigtige mennesker til jobbet – voksne og modne medarbejdere, som uddanner og udvikler sig. Er det dig?


En anderledes telemarketingvirksomhed


Focus Telemarketing A/S er en virksomhed med fokus på mødebooking, salg og kundeserviceopgaver samt uddannelse. Vi er ikke, som telemarketingvirksomheder er flest. Hos os er der ingen larm i baggrunden, ingen klokker der ringer eller høje klapsalver. Med fokus på kvalitet, er vi en seriøs og professionel samarbejdspartner for vores kunder:


OK Nygaard, Dansk Erhverv – ITB, STOFA erhverv, Santander Bank, Energi Fyn, DLG, F.Engel, Norlys, samt ca. 30 andre spændende virksomheder.


Kollegaer


Du bliver del af et team på ca. 17 kollegaer. Gennemsnitsalderen er lige over 30 år, og vi har en seriøs og professionel tilgang til arbejdet. Vi arbejder i et lyst og åbent kontormiljø i Brands Passage. Du tilbydes fast løn samt en god bonusordning og fleksibilitet på arbejdstid, kort sagt prioriterer vi gode arbejdsforhold.


Tag kontakt til beslutningstagere


Som erhvervskonsulent arbejder du med professionelle mødebooking- og salgsopgaver. Det betyder, at du både ringer til nye kunder og opbygger relationer med marketingschefer, direktører og andre beslutningstagere. Da der er tale om større ordrer, kræver det benarbejde at få aftalen i hus – og ofte længere tids dialog med kunderne. Derfor arbejdes der løbende med en pipeline af mulige kunder, som du systematisk kontakter, så du løbende høster gevinsten.


Som erhvervskonsulent deltager du i møder med kunder i forbindelse med konceptudvikling og salgsoptimering, så jobbet er meget alsidigt og kræver god omstillingsevne.


Dit salgstalent


Du holder dagligt styr på mange detaljer, og du har ansvar for dine egne budgetter. Derudover modtager du løbende undervisning og udvikler dine salgskompetencer. Vi har altid en coach på gulvet, som hjælper med alt fra indvendingsbehandling over manus til motivation. Vi holder kurser for vores konsulenter så du får masser af uddannelse og træning.


Professionel erhvervskonsulent med salgserfaring


Vi forestiller vi os, at du har en seriøs og professionel tilgang til job, og at du bliver motiveret af at se resultaterne af dit arbejde.


Det er en fordel, hvis du i forvejen har erfaring med salg. Din salgserfaring skal dog ikke nødvendigvis være fra telemarketing, men det er vigtigt, at du trives med at opbygge relationer over telefonen.


Interesseret?


Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsdirektør Harris Sander Brandt på telefon +45 82 20 24 00 eller direkte 27 79 41 97 på  eller e-mail job@focus-telemarketing.dk. Du kan også læse mere om virksomheden på http://www.focus-telemarketing.dk. For at søge stillingen, så send en top motiveret ansøgning med CV til job@focus-telemarketing.dk . Vi følger løbende op på ansøgninger modtager, og kalder løbende relevante kandidater til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig……Der er 3 ledige stillinger på 37 timer
Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Focus Telemarketing
Brands Passage, 5000
Kr. /Timen
37 Pr. uge
Harris Sander Brandt
job@focus-telemarketing.dk
82 20 24 00
Tilføjet: 11/4/2020
Tilbage..