Sådan får du ekstra penge i din studietid


Som studerende lever mange som regel på et stramt budget. SU’en rækker sjældent længere end til de faste udgifter. Derfor er en del studerende nødt til at have et studiejob. Det giver god erhvervserfaring, men også en mere stresset hverdag. Når et studiejob bliver for krævende, kan du heldigvis gøre andre ting, for eksempel kan du oddse.

Få flere penge til din fritid

Lige så snart SU’en tikker ind på den studerendes konto, forsvinder den næsten med det samme til udgifter som husleje, el, varme og internet. Det giver et meget lille økonomisk råderum til at lave sjove ting med venner eller købe tøj og sko. Mange studerende har et erhvervsjob ved siden af studiet, men det kan hurtigt blive en stressende affære. Er du en af dem, som er presset på grund af job og studie? Så kan du overveje at tjene penge på odds, som du kan læse meget mere om på oddsapps.dk.

Et studiejob er godt for CV’et

Et relevant studiejob er rigtig godt at have på dit CV, når du senere skal søge et fuldtidsjob. Lykkes det dig ikke at finde et studierelevant job, så er erhvervserfaring altid et plus hos din kommende arbejdsgiver. Så har du overskud og brug for penge, så kan et studiejob både pynte på dit CV og give dig et større økonomisk råderum ved siden af SU’en. En anden metode til at tjene penge, så du har plads i budgettet til sjove og hyggelige aktiviteter, er at oddse.

Når du oddser, kan du hurtigt tjene lidt ekstra ved siden af din SU, men uden at det kræver meget af din tid. Det kan også være, at du er en af de unge, som ikke kan få et studiejob, fordi der simpelthen ikke er noget at få. I det tilfælde er odds en alternativ løsning. Du bestemmer selv din indsats og dermed gevinst. Odds er mere fleksibelt end et studiejob, for du kan spille allevegne, hvis du bare har en smartphone, iPad eller computer.

Tjen penge på dine interesser

Fordelen ved odds er, at du kan dyrke dine interesser og tjene penge på samme tid. Er du for eksempel fodboldnørd, klog på e-sport eller noget helt tredje, så kan du bruge din viden til at øge chancerne for gevinst. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i de forskellige odds-strategier og systemer, der er. Så øger du din chance for at få gevinst. Samtidig er det vigtigt, at du sætter dig ind i udbyderens sikkerhed, så du trygt kan overføre penge og private oplysninger.

Altså er odds en nem og sjov vej til at få flere penge som studerende. På den måde får du større frihed til at dyrke dine interesser og lave sjove aktiviteter uden at være bekymret for budgettet. Det kan være et fint alternativ til dig, som ikke har tid til eller bare ikke har fundet et studiejob endnu.