Sådan kommer du godt på plads i din nye studieboli


Dette indhold er sponsoreret


Har du fået plads på drømmestudiet og skal flytte til et nyt sted og måske endda en ny by? Så har du sikkert også fået dig en studiebolig, og hvis du stadig leder efter en studiebolig, så er du alligevel kommet til det rette sted. I denne artikel giver vi nemlig råd til hvordan du kommer godt på plads i din nye studiebolig, når du altså endelig har fået kontrakten på den og nøglerne til den. 


Rengøring og kortlægning

Selvom de forrige lejere af din bolig meget muligvis har givet den den helt store tur med støvsuger, moppe og karklud, så er det en god ide at starte med en rengøring. Det er nemlig meget nemmere at gøre rent, når der ikke er nogen møbler til at stå i vejen. Herefter kan du lave en slags kortlægning af din lejlighed eller dit værelse, for at du ved, hvad der er plads til - og eventuelt hvad der ikke er plads til. Dette vil gøre det meget nemmere for dig, når du drager afsted mod møbelforretningen og begynder at købe ind af ting og sager til indretningen. 


De allervigtigste møbler 

Og lige præcis når det kommer til indretningen, så er der nogle helt essentielle ting du skal huske, som for eksempel en seng. Hvis dit soveværelse ikke er særligt stort og du for eksempel også skal kunne finde plads til andre ting som et skab eller et skrivebord, så køb en enkeltseng. Men hvis pladsen er god og dit soveværelses vigtigste funktion er, at du kan sove der, siger vi: køb kontinentalseng. Et andet råd er lige så: køb senge hos en forhandler, der ved noget om god søvn, da det er vigtigt for dig selv og dit studie, at du er godt udhvilet hver dag. Foruden sengen kan du kigge på et godt skrivebord og en god stol til læsningen, men ellers er det også vigtigt, at du fået anskaffet dig opbevaring til dit tøj og andre ejendele. 


Det personlige præg

Når du langt om længe har styr på de vigtigste ting, kan du begynde at gå i detaljen. For at du skal føle dig hjemme og tilpas i din studiebolig, hjælper det helt gevaldigt, hvis du sætter dit personlige præg på det. Det kan eksempelvis være billeder af familie og venner sat i fine rammer og placeret på dine hylder, din reol eller en anden flade. Du kan også udsmykke væggene med kunst eller fede prints, som udtrykker din personlige stil. Og hvis du er til nips, så skal den bare have gas. Så skal du ellers kunne føle dig til