Hvis du har et studiejob, skal du aldrig bekymre d


Er du studerende? Så er du sikkert også klar over, at man som studerende kan blive nødt til at få et studiejob, hvis man gerne vil have råd til ekstra goder. For nogen vil SU’en være tilstrækkelig, i hvert fald hvis man ikke har et alt for stort forbrug, men rigtig mange studerende vil helt sikkert blive mere afslappede og ubekymrede, hvis man har lidt ekstra penge om måneden at gøre godt for.

Ved at få et studiejob har man altså mulighed for at tjene nogle ekstra penge ved siden af SU’en, som så kan bruges på ekstra nydelse - og så er det heller ikke nogen tosset idé i forhold til fremtidige jobmuligheder.

Få råd til ekstra øl i weekenden

For rigtig mange studerende er det sociale også en kæmpe del af det at studere. Selvfølgelig skal man passe sin skole og følge med i undervisningen, men man skal altså også give sig selv fri en gang imellem - og det kan man jo passende gøre med sine medstuderende og så drikke et par øl sammen.

Men hvis man skal kunne drikke øl hver eller hver anden weekend, og man ikke vil bekymre sig om pengene til det, kan det altså være smart at få et studiejob - så er man i hvert fald sikker på, at man aldrig skal gå på kompromis med det sociale, fordi man netop altid har råd til at købe en øl eller to - eller ti.

Lav om i hjemmet

Nu er det selvfølgelig ikke kun øl, sjov og spas, man som studerende bruger penge på. Der er også mange praktiske ting, som skal ordnes, når man bor ude og selvfølgelig også gerne vil bo pænt og rent.

Hvis du eksempelvis følger med på en side som Fremtidensbygg.no, ved du måske en ting eller to om godt og flot byggeri, og det er formentlig noget, som du også gerne vil have skinner igennem i egen bolig. Men hvis man skal bygge om i lejligheden eller lignende, skal der også nogle penge til - og det kan et studiejob hjælpe til med.

Brug tid på dig selv og din krop

Et studiejob kan også være behjælpeligt for dig, som går meget op i kost, motion og mentalt velvære. For udover at et studiejob kan give en mere struktureret og aktiv hverdag, hvor man har nogle ting at stå op til, og noget man skal, så giver det jo også nogle ekstra penge til de ting, man går og mangler i forbindelse med træning eller kost.

Man har eksempelvis penge til at købe kvalitetskosttilskud fra BCAA-Guide.dk, men man har også penge til at købe nyt og lækkert træningstøj, samt abonnement til fitnesscenteret.

Det siger altså sig selv, at et studiejob kan give lidt mere ro på som studerende, fordi man aldrig skal bekymre sig om, om man har råd til de ting, som man gerne vil prioritere, samtidig med at man studerer.