Abonnementssælgere til avisen Kommunen

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Vi er på udkig efter dygtige sælgere, der vil udvikle deres kommunikationsevner og salgskompetencer.

Vi tilbyder:
• Et job med stor selvstændighed
• Salgscoaching
• Fleksible arbejdstider i hverdagene mellem 10.00-16.00
• Et udfordrende job med stor læring og personlig udvikling
• Løn efter aftale

Jobbet:
Som medarbejder hos Kommunen vil du stå for afsætningen af Danmarks stærkeste publikation til kommunerne. Du får ansvaret for avissalg til nye kunder og opfølgning på gamle kunder.

Din profil:
Du er formentligt studerende – med interesse for politik og samfundsforhold. Vi forventer, at du er udadvendt, har en positiv indstilling og høj grad af engagement. Vi forestiller os, at du har en passion for salg og kommunikation. Det er ikke et krav, at du tidligere har beskæftiget dig med salg det vigtigste er, at du er interesseret i at lære. Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til vores målgruppe, men ikke en nødvendighed.

Aflønning:
Løn efter aftale

Ansøgning:
Send en skriftlig ansøgning, hvori du fortæller om dig selv, din baggrund og uddannelse samt dine motiver for at søge stillingen.
Ansøgning og CV sendes til Henrik Eskelund på [email protected] du er også velkommen til at kontakte Henrik telefonisk på telefon 33 34 60 62 for yderligere spørgsmål.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt. Vi læser ansøgningerne og afholder samtaler løbende.

Om Kommunen

Kommunen blev stiftet i 1958 og har med dybe rødder i den kommunale verden etableret sig som de kommunale beslutningstageres foretrukne printmedie. Med vægt på redaktionel uafhængighed, kvalitet og en høj journalistisk standard leverer Kommunen hver uge analyser, perspektiv og baggrund om de vigtigste politiske nyheder fra spændingsfeltet mellem lokale forhold, nationale beslutninger og internationale udfordringer. Derfor er avisen i dag pligtlæsning for politiske såvel som administrative beslutningstagere i hele den offentlige sektor.

Hver uge dækker vi emner lige fra tidens største kommunaløkonomiske udfordringer til de aktuelle vinde i pan-europæisk politik. Vi skriver til borgmesteren såvel som til folketingsmedlemmet, der ønsker at være på forkant med den seneste udvikling i dansk og international politik.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Kommunen
Gammel Strand 50, 2., 1202
Efter aftale Kr. /Timen
7--15 Pr. uge
Henrik Eskelund
[email protected]
33346062
Tilføjet: 10-02-2016
Tilbage..