Vil du have ansvar for selvstændigt at udvikle og vedligeholde vores it-systemer?

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Vi søger en knaldhamrende dygtig it-udvikler, der har styr på sine koder og som kan hjælpe med at udvikle og vedligeholde vores it-systemer. Du må gerne være studerende med et par år tilbage af studiet.

Vores systemer er egenudviklede og inkludere bl.a. vores CV-databaser, hvor kandidater opretter sig samt vores interne rekrutteringssystem. Vi har brug for en udvikler, der kan videreudvikle og fejlrette de eksisterende systemer, udvikle nye systemer samt stå for den daglige support af virksomhedens ansatte. Vores løsninger er baseret på PHP, MySQL og Java, men vi er åbne overfor at afprøve nye teknologier, i det omfang det giver mening.

Til dette søger vi en fleksibel og arbejdsom udvikler, gerne en studerende, der er interesseret i at arbejde på freelance basis. Det betyder, at der i nogle uger vil være meget travlt, mens der i andre uger kun vil være få opgaver. Da vi står med et akut problem med et af vores systemer, vil der i opstartsperioden være en del arbejde. Akutte opgaver kan eventuelt løses hjemmefra, men ellers foretrækker vi, at vores nye medarbejder arbejder inde på vores hyggelige kontor sammen med os.

execute.dk og Juridisk ServiceBureau er to mindre vikar- og rekrutteringsbureauer, der bor centralt i København som del af et større kontorfællesskab, som vi også administrerer. Jobbet som virksomhedens primære it-ressource er udfordrende og spændende og stiller høje krav til den rette kandidat. Til gengæld tilbyder vi en dynamisk og engageret arbejdsplads med en uformel omgangstone og plads til et godt grin. Løn efter kvalifikationer.

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, skal du skynde dig at sende os en ansøgning, såfremt du er interesseret og lever op til kravene. Send din ansøgning via dette link:
https://app.jobmatchprofile.com/3m267e

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

execute.dk
H.C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg
Løn efter kvalifikationer Kr. /Timen
10 Pr. uge
Kenneth Oldenburg
[email protected]
29720979
Tilføjet: 03-03-2015
Tilbage..