Nyt dansk nyhedsmedie søger frivillige skribenter

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Hvem er vi?

Objektivt.dk, er et kommende online nyhedsmedie, som forsøger at bringe hverdagens nyhedsartikler, fra et objektivt replica watches synspunkt.
Vi mener at de danske medier i dag, griber nyhederne an fra en vinkel, der er defineret på forhånd, med det formål at skabe en bestemt stemning i den danske befolkning, uden at tage højde for det faktum, at der altid er to sider af samme sag.
Derfor har vi valgt at starte Objektivt.dk, der har til formål, at oplyse danskerne og bringe relevante nyhedsartikler, som ikke er under indflydelse af forskellige politiske eller religiøse overbevisninger, men som til gengæld er fuldstændigt objektive.
Med Objektivt.dk, forsøger vi hverken at tilgodese den ene, eller den anden side, men derimod, at se det hele fra oven og videreformidle et neutralt synspunkt til vores læsere.

Det kan vi tilbyde

Hos Objektivt.dk, kan vi tilbyde en gylden mulighed for spirende journalister, for at være med til at få stor indflydelse på det danske medie billede. I Danmark, kaldes pressen, populært, for den fjerde statsmagt, dette betyder med andre ord at man som journalist i Danmark, har en unik mulighed, for at påvirke det danske samfund og dets befolkning. Hos Objektivt.dk, ønsker vi at benytte den magt. Derfor tager vores arbejde udgangspunkt i troen på at vores artikler, kan være med til at skabe større forståelse og tolerance hos vores læsere. Du vil selv have mulighed for at bestemme, hvilket område du helst vil beskæftige dig indenfor, uanset om du er sportsentusiast, interesserer dig for samfundet, politik eller økonomi, så har vi plads til dig.
Hos Objektivt.dk arbejder vi frivilligt i vores bestræbelser på at oplyse de danske borgere fra den neutrale vinkel, derfor er det også et skribent job på frivillig basis, som vi kan tilbyde. Vi håber dog på, at vi i fremtiden, kan belønne vores skribenters hårde arbejde, med mindre erkendtlighedsbeløb.

Det forventer vi af dig

For at sikre et højt niveau for indholdet på vores hjemmeside, har vi en række krav, som vi forventer at du kan leve op til. Kravene er delt op i tre vilkårlige punkter.
1. Fejlfrit dansk, da vi forventer at dine artikler, er på et vidst skriftligt, samt grammatisk niveau.
2. Godt engelsk, da en stor del af dit skriftlige arbejde, bliver med udgangspunkt i engelsk sproget kilder.
3. Det sidste krav, er at du skal være i stand til at bidrage med minimum 3-5 artikler om ugen.
Vi forestiller os at du er studerende på en journalistisk uddannelse eller andet relevant studie, men det vigtigste er dog, at du er i stand til at skrive artikler i et korrekt, beskrivende og fængende sprog, samt at du brænder for at det journalistiske arbejde.
Hvis du synes at dette opslag lyder interessant og du samtidigt passer ind på den profil vi søger, så er der stor chance for at det er netop dig, som vi er på jagt efter.
Du bedes sende din ansøgning til [email protected], hvorefter vi hurtigst muligt, vil vende tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Objektivt.dk
Frodesvej 4, st, 8230
Kr. /Timen
Pr. uge
Khial M. Pashtun
[email protected]
40244725
Tilføjet: 24-10-2014
Tilbage..