Sælger - deltid

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Job-beskrivelse:
UX mentor søger en dygtig sælger, der kan afsætte pladser til vores kurser i usability og brugervenlighed, samt sørge for at vores tilstedeværelse på de sociale medier bliver optimeret og levende.

Rolle og ansvarsområder
Du bliver ansvarlig for at få solgt pladser på vores kurser, og for at få booket salgsmøder, samt for at gøre vores tilstedeværelse på de sociale medier levende og aktiv.

Erfaring og krav
Du har erfaring med salg - fx. fra telemarketing/telefonsalg, og er i gang med en relevant uddannelse, fx. kommunikation, business, entrepreneurship eller lignende. Du er udadvendt, tager initiativ og har drive.

Vi tilbyder
Et studiejob med mulighed for selv at præge dit arbejde, og med stor fleksibilitet. UX mentor holder til på Laplandsgade på Amager, som vil være dit primære arbejdssted.

Vi er halvanden medarbejder pt., og du får mulighed for at præge virksomheden. Jobbet er provisionslønnet med en garanteret minimumsløn. Din arbejdstid vil være minimum 10 timer ugentligt, med mulighed for mere.

Kontakt Frederik Bundgaard på tlf. 50 50 97 50, hvis du ønsker mere information om stillingen. Send din ansøgning med CV til [email protected] med ‘Studiejob’ i emnelinien. Vi holder samtaler løbende.

Om UX mentor
UX mentor blev stiftet i januar 2014 og fokuserer på at lave kurser og konsulentydelser i brugervenlighed og usability. Vi hjælper virksomheder med at forbedre deres brugervenlighed, både i produkter og i interne processer og systemer.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

UX mentor
Laplandsgade 4, 2300
Provision, minimum 5000 Kr. /Timen
10 Pr. uge
Frederik Bundgaard
[email protected]
50509750
Tilføjet: 13-10-2014
Tilbage..